vinn nu då!

Sitter och kollar på texttv oxh hoppas att hv vinner i dag , det blir lugnast då! Förutom att Anna surar men just på den punkten säger ja bara - vem fan bryr sej???

Det har inte hänt så mycket här i torsdags var jag och Sofie och simmade, fast det blev bara 500meter hade inte riktigt fenorna på då, sen bastade vi och låtasdes att vi va på Hawai underbart fattades bara lite vågljud!
 Sen åkte jag till taberg till Tille och Andreas men han jobbade. Vi åt och mös till tvn, sov sen över där!

Fredagen var ju i kärlekenstecken som vanligt! Emilia kom hit efter jobbet sen gick vi ner till torpa och solade lite , sen köpte vi massa klubbor (Snus klubbor är fina!) Sa hej till Anna och nyfunnen vän m.fl och sen drog vi vidare till Sofie där resten av kvällen tillbringades med det fanastiska spelet ABBA singstar underbart! Men det är inte kul att vara Benny och Björn=(
Vaknade upp hos Sofie , sen kom Sofia och efter en fika ( mycke trevlig banankaka!) gick vi till Högskolan som hade öppet hus och kollade lite och försökte gå en tipspromenad. Men det blev lite godis sen gick vi hem, dröp av svett i den förbannade mördarbacken!

Sen var ja en snabbis hos C+P och käkade och trivdes , hem snabbt och sätta på sej fest blåsan sen var jag , sofia och emilia hos Anna och gustav mycke trevligt!
Träffade en som avgudade min jobbarkompis haha hur man nu kan göra det=) Blev lite smått salong sen kom Simon och hämtade oss OBS pappa Simon! Plockade även upp mickan för det var bäst så!

Söndagen bestod av en tur till föräldrarhemmet med Anna för lite ridning och käk, hann även med att tvätta av pärlan!
Åkte hem och flög uppp till min fina Sofia för att äta tårta eftersom hon fyller i dag! trevligt och träffa hennes päron med..

Kvällen var som vanligt mysig  blev beck och pizza=)

Idag har det varit ridning och nu tvättar ja massa så hejdå
 ja tror chansen rök nu jaha då kommer alla vara mindre glada i mån=(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0