long time no see

Har ju som sagt inget internet i min boning.. men ja kan fungera hyfsat som männsika ändå har jag kommit på=)

Har inte varit inne här och sagt något onödigt på länge..

Hela förra veckan jobbade jag kväll vilket gick bra=)
På dagarna var det lite hästar, lite anna besök ( trevligt) hästarna igen och shopping med Anna S och tea på A6.

Fredagen gick åt till att hänga med Anna hos hästarna och sen for jag till Olsbo o tjötade lite med päronen, tvättade min bil ( man får lov att passa på) och kollade på nätet..

Efter det drog jag hem lagom till min bejb kom hem så man fick se på han o klämma lite innan hans polare kom!!
Jag o Simon A drog till maxi o handlade lite som alla andra!!! Träffade mammi o pappi där med det var deras fredagsnöje hahha=)

Efter detta kom Mickan till mej, vrålhungrig som vanligt så vi åt kebab i pita bröd.. jag o åt hon åt tre!! Herregud.. och sen chockladpuddig på det hela med =)
Sen dreglade vi över joel kinnaman i filmen I skuggan av värmen som var lite konstig men bra.. Min kända skådespelarkompis Dan tycktes även skymta förbi=) cooolll


Lördagen tillbringades först på jobbet , sen kom emilia o vi var på A6 och handlade dom sista julkklapparna sofie kom även o möte upp oss i höga skor!!! Jag tror jag börjar bli gamal eftersom jag tänker på att ha på mej fotriktiga skor!!! Varning varning!!!

SEn var det allmänt mys vi köpte en pizza och delade på.. men kan svära på att dom har krymp dom lite och en extra sallad kostade 18 kronor hallå!!!
KOllade på torsk på tallin med ett öga stängt, den var faktikst lite sorglig, tycker också synd om roland!!!

Min smurf var i gbg över natten så jag fick sova alldeles själv men ja klarade det!!

I dag söndag har jag varit i kyrkan på adventsgudtjänst  och sen även ätit min första lussekatt=)
dagen tillbringas i olsbo sen kommer min smurf hem och då sak vi pussas o ta på varann=) YESSSSSS

jag är glad=)

Ps har även julpyntat nu det blev så himla fint=)

puss



gullebjörnar!!!

svinig

Är hemma från jobbet i dag.. tråkigt men det hade inte fungerat att jobba o samtidigt bara ha en fungerande arm!!

Igår efter jobbet o lite hästkik så drog jag tilll vårdcentralen för att få min del av svinsprutan=/ När jag kom var det jättelång kö utomhus?! så ja ställde mej snällt i den , när jag hade gått halv fick jag reda på att man kunde gå in o ta där med (fuck) men nu hade jag ju redan kommit så långt!!
När jag var framme för att fylla i ett papper så öppnas dörren till den mobila vårdcentralen o en kille säger att han har bara två sprutor kvar... halloo ja höll på att förgås, men efter lite stimm fick han nya men bara åtta stycken som tur var var jag nummer sju i kön.. så nu är den tagen..

Och i dag är ja hemma från jobbet, armen känns som en stor klump o jag har ont i huvet o förmodligen lite feber ( har dock ej kollats upp).. det är tråkigt o vara hemma och i dag ska smurfen åka o träna o sen till en vän o kolla på hocky... men men.. tvn är en fin vän=)

annars mår jag fint=) ja är nöjd..

pussy o nöffy

men dom är ju söta=)


tisdag

sov som en bebis i natt, smurfen drömde att han va på ullared o köpte lps?!! hmm..

Dagen gick rätt snabbt på jobbet.. men mina ögon ville bara stängas hela tiden.. hoppas på förbättring i morgon . Efter jobbet drog jag till heidi o tjatade en massa, sen tog jag tag i lortgrisen.. han blev i allafall lite vitare!!

Sen åkte jag hem o träffade min smurf lite här o var=) Höll på att svimma konstigt.. undrar orsakerna..

Nu sitter jag os mickan o ska invänta kvällen desperata mys mys..

I går fick jag en julklaender måste snart säga att i love you.. du vet de nog men jag är lite blyg=)


ha en trivsam kväll

pusss

nya tag

Känner mej glad och lycklig nu.. var lite lipig i helgen men det ordnar sej.. är nog lite för mycket av en tänkare!!

Lördags kvällen tillbringades hemma ja o smurfen o huttis o sofie spelade spel.. vi var väldigt nära att vinna på tp men vissa får ju lätta frågor!!  hmm.. men däremot ägade ja o soffan på gesterna=) haha fuckers!!

söndagen var lugn var hos kusarna med smurfen han var lite rädd och blev lite blött!!

i dag var det jobb o det gick som ett tåg på en bra räls.. och sen fick ja finbesök av albin o tille så nu har vi gått till Sofie o jag har kört albins åk!!

jag vill leva, jag vill dansa och jag vill älska!! klara o mia fina grejer... puss puss

lördagsgott eller??

Sitter hos mamma o pappa nu mår sådär, har ätit en familjepizza o jag åt nog lite för mycket.. det är inte ok.. Huttis sov hos oss i natt han fick det mysigt i soffan=)

Dagen i går var bra ingen otur vad jag vet! var på jobbet en sväng sen drog jag o fick massage och fick lite ångest att jag inte kan säga nej usshh men sån är jag! Sen mötte jag upp linn o jennie för en fika det var trivsamt=)

Gick hem o duschade varmt eftersom det var så himla kallt i går blev ju till och med rök när man andades=/ Vintern är på G har inte riktigt förståt det än tror jag..

Sen hämtade jag sofia för en lite tripp hem till mej sen drog vi till Emilias o kennets himla fina lgh, där bjöds det på exlusiv mat och lite skvaller från annan bygd!! orättvist!!

Kom aldrig riktigt i gång för att tagga utgång, men sen var tille tvungen att dra hemma för att agera buffe. Så vi (sofie o sofia o jag) åkte med till stan för att festa till det hemma hos mej..

Sen blev det olearys det var kul för det mesta, men det är jobbigt när det blir missförstånd och att det känns som folk måste hävda sej fuck off..

sen träffade jag min smurf där sen gick vi hem... o sov..

känner mej lite som ett bi med är trött på det mest så att säga vill helst bara vara sju år o inte ha en massa måste.. bara att man ska vara i säng i tid!!!

happy me. com

nu ska ja dra röva i grus o komma på vad jag ska göra med kvällen..puss

glömde att säga..

.. att i morgon är det fredagen den 13de haha spooky!!!!


otur eller blir det en dag fylld med tur=)

veckan

Det är redan torsdag och vad har hänt i mitt liv?!

Har jobbat kväll denna vecka så i dag jobbar jag min sita dag för denna veckan dock ska ja inen sväng till jobbet i mån men det är ju bara en stund=)
Har missat en massa bra tv-program men men  och inte kunnat prata med min smurf så mycket=( men man kan behöva sakna varandra lite med!!

Har däremot hunnit med kusarna med anna så det är ju bra, jag har äbven haft namnsdag och fått en överraskning det värmer i hjärtat över att nån tänkte på mej=) tack tack.

Nu sitter jag borta i min gamla lgh med simon vi ska snart ta oss en promenad nu och vara lite huttiga=)
Har även försökt skriva ett mail på engelska vilket inte var så lätt( hoppas dom fattar)

I helgen blir det tjejkväll i mån och lite fest och lördag lugnt o stilla måste åka ut på landet och hämta post o säja hej!!!

i mån blir det massage med gött för mej hahha pussy


söndag



* fina flickor för länge sen när man inte hade hittat saxen=)*

kvällen i går var mycket trivsam men den blev lite dålig när jag o sofie smög vid sopåtervinnigen på hennes innergård.. ushh säger jag bara det är den största spindeln i stan som bara sitter där i en springa o gottar sej.. den kan dra åt helvete!!!!!

Annars var det bra vi åt scones , sofia drack öl och vi mådde bra fast icke emilia som var lite skör.. stackarn!!

i dag har jag o min smurf tagit dagen med ro o legat o degat och sen en promenad runt rocksjön.
Nu sitter jag hos Sofia o degar lite i kväll blir det besök i kaxholmen hos smurfens föräldrar.. mycke bra!!

love and stuff pussy


fortsättning

Man kan säga att jag blev lite störd innan så jag var tvungen att avsluta det..

Fredagen hade vi ja o min smurf lite allmänt myspys, vi (han) bakde pizza och sen kollade vi på en rulle (ej kebab) haha den var bra..känner mej lite känslig just nu!!

Sen i natt råkade jag skalla han sorry.. undra om ja tänkte att han var värd det fast nää...

Idag på dagen har jag varit på a6 igen men hittade bara två änglar en bebis o en stor... dom är söta=)

Nu sitter ja hos sofia o väntar mest hela tiden.. påatt hon ska bli klar så att jag kan fara till sofie nån gång i dag.. håll ut jag kommer baby=)

det var allt ej så ballt men va fan gör man puss hej

veckan o lite till!!

Eftersom jag nu inte har något internet hemma hos smurfen så får man skriva när man får tillfälle!!!
Är i olsbo nu och har satt på vinterdäcken, är nog rätt tidig i år men nångång måste man få vara det=) haha

Veckan som har gått har mest varit seg jobbat o vilat varit på a6 för många gånger (hittar ej något vettigt) ringt till tre o skällt o undrar varför man lovar när man inte kan hålla?!

Har nu kontantkort så om ni undrar kan min snålhelt komma på när det börjar tryta med pengaran så om jag ringer en signal så är det meningen att ni ska ringa upp!!!

Fredagen var bra var ute o käkade lunch med några från jobbet jag blev så himla mätt att jag nästan spydde.. ushh det hela blev inte bättre när chefen hade köpte en bakelse som var så fin o lite god..

återkommer snart puss

måndag igen=)

jaha då var det dags att börja på en ny vecka igen...

Helgen var bra,fredagen hejades för fullt på sofia som var med i heta hantverkare, men det räckte inte hla vägen fram.. Men två är inte så illa!! Sen var vi lite busiga o stack men lite bad!! en trevlig kväll,men smurfen fick lite för mycket av det goda men vi var hemma i bra tid!!!

Vaknade tidigt på lördagen o mådde helt ok faktiskt stack till stallet med emilia o trivdes med kusarna.. o emilia med tror jag allt!!

Sen kom snippan för att boka resa o prata o såvidare så nu är de bokat drar till thailand den 18 januari o kommer hem i början av mars! Hur gott är inte det då.. längtar till elefanterna o alla små tigrar!!

Men kommer fortstås sakna alla mina hjärtesnören här hemma=( o speciellt smurfen hur ska han klara sej ?!!

i går var vi i olsbo o åt o trivdes, har även hört att det finns björn i skogarna ushhh..

nu har ja precis varit hos hästarna o fyllt på deras vatten !!! o nu är ja hos sofia o trivs..

puss hej

RSS 2.0