bangkuk

=) ja nu har vi kommit till varan sista strapats!

Efter vi hade varit i pattaya akte vi till koh samet det var fint vi stekt rejalt o sen snorklade vi en gang till med.. det var mycket battre har!!!

Sag aven en orm ushh o blev typ lite jagad av en stor odla.

Lordagen gick at till att resa vi akte forst bat o sen skulle vi aka minibuss till bangkok som skulle ha tagit tre timmar hogst. Men efter typ en halvtimme borjade varan lilla buss koka, sa vi stannade X antal ganger tills gamle thai mannen kom pa att det skulle ta typ ett dygn sa da fick vi ga av o vanta en stund. Sen kom en annan buss o hamtade oss , sa vi kom till bangkok vid tre tiden i gar!

vi var o kollade efter en t-shirt till niklas som vi efter om o men hittade! O jag hittade ett par sandaler=)

i dag har det varit shopping pa ett asstort shoppingcenter typ sex vaningar!! ja fick ga sjalv for niiklas orkade inte med mej=( ja hittade lite allt mojligt. Kjolar troja skor en vaska  o sa...

nu har vi varit o kakat o sen blir det att packa i hop allt.. For i man dra vi oss hem till kylan.. kommer hem pa tisdag!!!

hoppas ni mar bra..

o ja ar lite radd for flyget ushh love u all om det inte gar som det ska+(

men det gor det ses sanrt puss puss

hej o ha!!

nu har vi hittat ett litet datacafe sa himla trevligt tyckte vi o steg pa!!

Idag har vi stekt pa stranden, men jag har varit sa trott i dag lite hangover kankse eftersom att vi i gar intog nagra ol pa varan balle o kedjerokte=/ inte bra..

o idag hade vi bestamt att vi skulle ga pa marknad men vi hittade den inte sa jag kopte en tidning i stallet!!

I morgon far vi till kao samet o ska vara dar i tre natter.. sol sol o bad innan vi far till bangkok pa lordag for shopping o sen hemfard!!

hoppas ni mar bra hemma fast det snoar sa mycket ushh hoppas det forsvinner snart..

puss o hej mina fina

snart ses vi igen love!



min nya hatt!!


stel??


liten uppdatering

hej alla glada. Just nu befinner vi oss i pattaya. Har ska vi vara i tre nätter . Förra veckan var vi i vietnam som vi dock inte tyckte var så bra vi kände oss ut tittade inga rund ögda som oss! De stället vi skulle åkt till fanns inget ledigt hotell. Så vi hamnade på det öde ställe med äckligt vatten o strand men vi hade tv o pool! Sen var vi på krigs museum o i tunnlarna de var spännade! Om en vecka flyger vi hem. Så nu blir det till att steka innan vi far kyss o hej

apor!!!

i dag har vi varit o kollat pa apor guu jag vill ta med alla hem!! Ar det ok for dej smurf?? dom kunde rakna , cykla o simma o ta ner kokosnotter sa himla balla..
Fast den lilla jag holl i ville bita mej i handen.. och en stor bet niklas lite!!

Nu har vi precis kakat pa en exlusiv resturant=)  najs sa nu ar jag matt men sa himla kissig!!!

i morgon blir det stranden hela dagen lang maste steka nu medans man kan.. pa lordag tankte vi aka ut o kolla pa nagra oar!!

 nu dra jag sanrt kyss o hej speciellt till storgrodan!!

karlek<3



me like!!!



sa sota i hop o lika!!


han bet mej lite!!!

phuket

ja eller vi befinner oss i patong.. helt ok kanns som en blandning i mellan bangkok o kao samui.. kom hit i dag med bat o akte en vansinnes fard hit som en berg o dal bana o ja som inte ens tycker sant ar kul!!!

kollade in hotellt som var helt ok fast vi bor pa fjarde vaningen utan hiss.. jobbigt ja ja har blivit lat!!!

har ska vi vara till pa sondag da flyger vi till vietnamn.. kul kul.. fast da kan ja inte ringa..

vi har hangt lite pa stranden o min ska vi kolla pa apor tankte vi.. det blir fint!!

hoppas ni mar bar hemma puss o kram

kao lanta

Borjar med lite bilder=)



gottans!!




helt ok!!


Skont, men inte hela tiden kan dock tillaggas!!!

 

Nu ar vi pa kao lanta o vi trivs kan man lugnt saga!!

Vi bor i en bungalow med en Ac som droppar vatten ?! , men den funkar i allafall.. Sen har vi lite boende med oss mr lizzard kommer pa varan veranda da o da...

Annars tillbringar vi dagarna i solen forst pa stranden som ligger typ 50 meter ner o sen kakar vi sen blir det poolen dar jkag forsoker o simma runt sa gatt det gar..

igar var jag pa massage som var mestadels skont men i bland valdigt ont.. Hon knackte mina tar inte ok!!

Idag har jag aven brannt mej pa nasan sa i morgon blir det att falla in den!! Annras ar det mest gamalt folk som bor har fast nagra svenskar. En gubbe som man kan stalla klockan efter for han sitter vid poolen o vid fem tiden tar han en massage o i gar klippte dom aven hans tanaglar ussshhh.. tror ja sag att dom flog i poolen!!!

i morgon skulle vi akt till phi phi m,en det fanns inga lediga hotell forrens pa mandag sa vi stannar en natt till har men det ar ok!! same same but diffrent!!!

hoppas ni har det bra dar hemma saknar er men dock inte kylan!!!

obs har finns typ ingen shopping men det ar lika bra det hahah

 

 puss o sa..

 

smurf hoppas du mar bra puss


krabi

I mandags lamnade vi alltsa kao samui som var valdigt najs. vi akte buss o bat o sen buss vi skulle varit framme vid sju pa kvallen men klockan var tio nar vi kom till hotellt!!! ja holl pa att avlida pa bussen for det forsta var jag lite kissig o nummer tva det satt nagra amerikaner bakom oss som pratade ashogt om alla sina tjejer o sen nar man tittade pa dom sa insag man att antingen ar tjejerna blinda eller sa ljog dom!!!!

Nar vi val kommer fram inser vi att i krabi town finns ingen strand endast en flod o allt dor efter klockan nio pa kvallen.. Sa tisdagen spenderade vi med att spela kort, ga pa stan, spela kort och ata!!! kul not..

I dag tog vi en taxi till stranden som ligger 30 minuter harifran fo att bada o sola lite.. mycket trivsamt!!

I morgon far vi till kao lanta som ar en o , dar sak vi stanna i tre natter sen sak vi till phi phi!!

saknar er alla mina finingar!!

kyss o massa kramar extra till min smurf!!!!


i dag!!

 



fint stalle Ao nang!!!


RSS 2.0