hej o ha

i dag ahr det mest varit degit.. i gar var vi pa thai boxning vilket var lite kul!! det var en som borjade bloda!! Vi har legat pa stranden det mesta av dagen men sen blev ja kissig sa vi gick hem o precis nar vi hade kommit hem borjade det regna.. Sa vi har legat o kollat pa film som var kass men sanrt ska vi ata..

Pa mandag aker vi till krabi stannar dar i tre natter sen blir de sma oara innan phuket!! Vi hade val tankt oss en bergstur o sen ska vi eller bara niklas skjuta lite.. mne vi far se.. ja skulle garna snorkla lite i gen!!

love till er alla =)

kyss

smurf tusen kyssar till dej eftersom sofie inte verkar sugen?!

kao samumi

denna on vi ar pa ar det lite med liv pa.. vi bor pa ett hotell som ligger 200 meter fran stranden=) O rummet ar very najs!! inga odlor o skit sa langt vi kan se..
Uppe pa hotellt kan man ga upp pa taket o ha det gottigt..

I gar var vi pa stranden men efter ett tag borjade det regna sa vi gick hem o chillade pa taket, sen var vi ute o at jag provade att ata blackfisk som var friterade det var sadar!!

I dag har vi varit pa snorkling tur, men vadert var sadar i dag med sa det blaste som fan nar vi akte ut med baten sa jag trodde vi skulle ga under!! men sen nar vi val kom fram till den sa kallade viken var det asnice..
Fiskarna var overallt o simmade typ pa oss konsig kansla!! en fisk simmade rakt mot mitt oga d blev jag lite radd haha.. skulle gora det igen men nar det var battre vader.. Efter vi hade snorklat slappte foraren av oss( det var bara ja o niklas o en tysk gamal gubbe) vid en typ gang dar vi trodde att vi skulle ga runt allt pa men vi kom bara ratt ut i ingenstans sa vi var tvungna att ga hela vagen tillbaka!!
Sen akte vi tillbaka till on o dar fick vi mat massa goda blandningar.. sen akte vi hem .. eftermiddag har vi tillbringat pa taket o jag har lyssnat pa musik o niklas har dansat!!! haha eller last!!

i kvall blir det bara lugnt ( som vanligt) vi ska kaka lite snart..

Vi aker harifran pa mandag da blir det phuket o en massa sma oar..

hoppas alla mar bra hemma kyssar till er!!

smurf love YOU


pa forra stallet!!! fin pool=)

 



min mat kolla benen!!

puss o hej


koh pangang

nu sitter vio surfar lite klockan ar snart sju pa kvallen har... Vi kom till koh pangang efter mycket lang tid pa forst buss o sen bat... men det gick bra fast man sov very bad!!

Allt ar jattefint har forutom varan skrap bungalow som ar fallfardigt!! det finns ingen spolknapp pa toaletten o bara en sketen flakt och en massa mygg som smyger sej in o biter bara mej.. o en odla som kommer o gar som den vill , tror den bor pa toan sa numera knackar jag innan jag gar in haha..
Men annars ar det fantasikst vi har pool o tio meter darifran ligger havet.. himla fint..
Vi har mest solat o badat o sa, men i gar var vi pa halv mane fest det var ballt ja blev lite sma rund om fotterna , synd bara att det bara spelades techno.. men men .. sen akte vi hem o sov fast jag kunde inte sova madde illa men ja vagra o spy med en odla i hasorna...

i morgon aker vi till en annan o 30 minuters batfard, dar ska vi bo pa ett hotell som nagra tjejeer sa var bra det kostar 100 kr pernatt o har toa med spol o varmvatten o ac o forhoppningsvis inga odlor!!!

hoppas ni alla mar bra hemm for det gor vi dock saknar jag er alla.. stor bamsekram...


smurf <3 till dej

vantar

som ni sakert ser blir min stavning bara varre nu efersom det inte finns nagra prickar!!!

Sitter i hotell lobbyn o vantar pa att varan buss ksa komma den kommer om typ tre timmar nu sen ska vi vara framme pa on vid tio i man bitti suck hoppas det finns toa eftersom ja har en extremt liten blasa!!!

har aven varit o postat ett kort i dag men det kommer val fram nar vi ar hemma.. men det kan ju vara kul!!!

Dromde om emilia o att du bodde i sofies pappas lgh pa grashagen konsigt... plus att du rokte med!!

ska lagga in en roliga bilder fran elefant turen i gar pa en elfant som star pa hander eller vad man ska saga!!

 haha puss o hej




babar kan=)



kul =)




dum huvud...



sota men ja tror dock att dom ar lite drogade!!! stackarna



nu av i har!!

landade i bangkok i tisdags morse, da ni alla lag o sussade=) det gick bra att flyga for utom en jobbig ryss som fladdrade omkring o gapade.. men vi hade egen tv pa sattet framfor sa jag kollade pa michel jackson filmen som var sa dar!! men det fick tiden att ga lite i allafall..

Tror att jag har fatt eventuelt en liten propp i benet for dom var helt stumma aven om jag hade stodstrumpor ( tack sofia) men det borjar kannas battre nu..
 Sen tog vi en taxi som korde som fan sa jag trodde att vi skulle do innan vi ans fick se stan.. men vi klarade det.

Bangkok ar vad vi har sett mest ruttet o trangt o luktar skrap och ar smoggit.. men vi ska fara vidare i morgon till koh pangang vi ksa ta oss dit med buss over natten sen blir det paradis for oss.. o va jag ska sola...

Idag har vi varit pa elefant o krokodil show, det var kul  vi red aven elefant.. o jag matade dom med banan och blev lite smekt pa mitt ben haha..


nu ska vi snart dra upp pa rummet o ta det vackert klockan ar ju halv tio har!!!


saknar er alla..

o smurf ta hand om barn o dej sjalv kyss extra mycket till dej<3



snart gäller det..

Jaha om två dygn är jag i thailand om allt går som det ska=)

Har börjat stressa upp mej lite nu mne det ordnar sej nog!! Nu ska ja titta på min msurf o njuta och packa det sista..  Hörs i gen när jag är där..

KYSS


sammanfattning






jaha detta har hänt det senaste...

Blev sjuk efter min övernattning hos sofie ( ska vi skylla på Flisan) så ja blev hemma måndag o tisdag.. Onsdagen var man ända ledig så det var passande skulle åkte till stallet men ja var väck..
Träffade i stället snippan o sa hej till hans föräldrar! Nu vet vi fortfarande inte mycket kring resan men har dock hittat en bra karta.. gött

Torsdagen var det dags att ta väck håret.. så jag åkte hem till mamma o pappa och togen promenad o umgicks lite.. Sen kom annika åkandes på sin spark med rakapparaten i högsta hugg... Sen gjordes DET ( dock ej det fula vore lite konstigt!!) Så nu är man rakade även på huvudet.. men det blev inte så farligt det är 1 cm.. så om tre år är det väl långt igen hahha

Kvällen tillbringades i boet med tjejligan, vi åt pastasallad o kladdkaka som jag hade gjort själv!!! DUKTIG! Tror att dom börjar beundra mej eftersom jag nu har blivit så huslig... Sen firade vi Emilia lite eftersom hon nu för tiden inte vill ha kalas?!=)

Fredag var en fixar dag alina kom på besök o lämnade väskan som jag sak få låna på resan.. Sen var jag på jobbet en sväng o visade upp den eler jag menar mej!
På kvällen var det trivsel hos mickan med anna o lisa mycke trevligt...

I lördags gick vi upp tidigt för att knalla ner till tåget mot gbg, det var kallt på tåget så en tå typ förfrös. Väl framme i gbg frös vi lite till tills vi hittade hotellt!! mycket najs..

Sen var det stan själva o sen liten lunch med johanna o figge. HIttade bara en tröja ( randig) o en grej till albin, ett par skor och ännu en grej till albin!!
På kvällen drack vi och åt gott.. på ett asmysigt köttställle=) Sen gick vi till hotellt o kanske kanske inte gjorde vi det fula?!

Söndag hemfärd med johanna o figge tack tack på kvällen soffläge..

Ny vecka på jobbet och min sista innan avfärd!! känns konstigt men det ska nog gå bra.. det har varit fullt upp på kvllarna nu. Hästarna, fika med anna o sofia, hästarna, allmäna fixningar, ansiktsbehandling ( AJ) och  nnu är ja hos sofie med emilia o myser..

så nu får det vara nog  KYSS KYSS





här åker det av...



rakad o klar med albin



gulle o jag KYSS

snorig o dan..

I går bara det small till kan man nog säga, blev så himla förkyld så jag inte kan andas genom näsan!!!

På dagen i går vad jag o Anna hos heidi o co, vi var ute o tolkade med den lilla skrutten sen blev det promenad med alla tre kusarna haha.. kul syn i stället för hundar går vi med hästar!!

Sen blev det en runda hem innan jag begav mej till sofie för lite mys!
Först gick vi o solade ( kan det har varit av blandningen av värme o sen kyla?) blev lite brun tror jag, sen gick vi för att köpa mat på chiki mama men nää he dom stängde redan vid åtta?!

Så vi drog ner till den gyllene bågen för en liten meny.. MC feast i min mage så himla fint=)
Sen badade jag , var så himla längesen ju, nu när man bara har dusch så märker man att man saknar det.. eller bara tanken på att man kan om man vill.. Tur att sofie kan stå till tjänst!!

Sen kollade vi lite sally o fnizzade lite.. råkade nog somna till lite där..

Men sen skulle vi sova men det gick inte så bra eftersom jag hade problem med min andning.. Jag vill säga att jag ÄLSKAR nässpray.. men nu hade jag inget.. vaknade helt öken torr i munnen flera gånger så ja var tvungen att gå upp o skölja! Plus att man blir slemmig på tänderna o i mungiporna..

så nu sitter jag här o väntar lite på att hon ska vakna... Måste ju snart dra i väg till Olsbo för lite kalas=) i dag fyller syster och systersbarn år!! GRATTIS..


vakna vakna vakna...


kyss o hej

gott nytt år..

Alla fina=) ja ha nu var det dags att avlaga nyårslöften till höger o vänster.. och sen bara ge upp dom eller??
Jag lovar att ja sak försöka bli en ännu bättre människa kan bli svårt..

Hoppas på ett kanon år nu, det gamla var bra men nu kan det bara bli bättre wiii..

Nyårs afton firades hemma i våran lgh med johanna o figge och huttis.. det blev mycket trivsamt!!! Vi åt tre rätters som smurfen hade tillagat dock stog jag för efterrätten och godisskålen.. så något hade mna ju gjort=) Sen blev det lite spel o allmänt mys.. Vi tolv gick vi ut på ballen o kollade på när folk brände upp sina pengar rent ut sagt..

Sen ville inte grabbarna inte vara sämre så dom gick ut o sköt lite med, mycket tjusigt!!!
Sen började mina ögon att sakta stängas så vid halv tre gav jag upp o sov..
Mycket trevlg nyår lugnt o skönt o ingen stress....

Har även inför skaffat en ny kamera som jag har tillbringat mycket tid med, den är perfekt.. så nu ska man försöka lägga in lite bilder här!!!

nu blir de lugna gatan med godis o bonde söker fru.. love

kyss o hej orörda grej..

RSS 2.0