äntligen

Sitter hos grannen Sofia (simon är icke hemma) och väntar på att hon ska bli redo för kvällen.. Ska ner till Sofie och mysa med gott kök och skvaller=) Kanske blir en sväng och kolla till grabbarna( mössen ) sen.. Annars blir de himla lugnt..
Gu vilket underbart väder herren bjuder på i dag och enligt rykterna hela helgen!!!

Har inte kunnat skriva på länge fortfarande är det inte jag som har skrivproblem utan datorn inte vill som jag.. Kan det beror på att skärmen var billig! 

Det har inte hänt mest sen sist bara blivit några dagar äldre men tyvärr inte klockare...

Frassmusen är i hop med den hahah kul tycker jag=)

Har nu även begravt min gamla ros(som knappt syndes) med en skit snygg svala med liten stjärna så nu smörjas det för fullt på min rygg=) Men lite ont gjorde det allt men ja höll god min i allafall.. ska lägga upp en bild på före och efter inom lång framtid =)

helgen som kommer blir lugn. Hoppas på massa sol och bara mys!!


nu ska ja var trevlig puss

liten uppdatering!

Ja, kan icke skriva så ofta längre pga av datorn som har fuckat ut ordentligt. Men till min förvåning funkade det nu?!

Påskhelgen har varit bra spenderade fredag och lördag i föräldrarhemmet. Bytte även till sommardäck obs tre däck själv=) och vårstädade pärlan!

På kvällen blev det extrem killfest hos ruben, men dock så trevligt=) Var på Olles en sväng sen men det vara bara massa gubbasnuttar och blandade bönner så vi gick en rätt tidigt.
Skulle sova hos Sofie och när vi är en bit från henne upptäcker vi en man /kvinna som ligger på marken. Det var en man med lockigt hår , väckkte honom och han var ju asplakat haha.. Hjälpte han att ringa Bettan som han brukade göka med som han sa, men hon svarade inte!!
Tillslut gav vi upp eftersom han inte visste vem han var och så.

Så vi gick och kort därefter hämtade polisen han.. hahha

Jobbade hela söndagen på vip. Sen var det bara och gå på de igen. Jag och NedgådsAnna och Johanna förföreskan fick för oss att vi skulle till Gislaved. Så Löparn ställde upp med att köra i hemligt åk. så så blev det!! kul kväll.

Och Löparn vi förlåter er aldrig , vi vill ju också ha korv. Jag fick en fast ingen ätbar=)

Måndagen var ja lite skör ,skulle ha träffat nöten men var tvungen att åka ttill hästarna, vilket senare ledde till en avåkning och värk i armen ushhh

Så i dag har jag varit hemma från jobbet och har haft så himla surt..

Men nu är Anna här så nu är det kul igen puss

..

Sitter och tänker på vad jag sak göra, ska egentligen slå in presenter till brorsbarn och syster. Är bara så himla genom trött.
Har varit hos Vanessa och Kim en sväng och kollat på när Vanessa skurar sönder golvet. Hjälpte även till i en liten stund, kände mej lite som askungen och eftersom det garanterat inte skulle bli någon bal så gav jag upp och åkte hem!

Lycka till Vanessa=)

Om en stund ska mickan komma hit och vi ska kolla på någon ( förmodligen värdelös ) film eftersom det är mickan som har valt. Det kommer sluta med att hon somnar efter fem minuter och eventuellt jag med, i can feel it i dag...

Hockyn gick som alla vet inte riktigt enligt planerna så i dag är det chansen för dom annars blir vi två resten av detta året.. hmm sen när började jag räckana mej som en av dom??

Hejar på den som vinner för det blir alltid bäst då.

Nu ska ja dra ut tummen ur röven och göra något, kanske sticka in där fram haha

go natthej det var länge sen

och det beror mest på att min skärm har blivit sönder.. Vet inte om det beror på att jag råkade torka skrämen med en blöt trasa?? Så jag har inte kunnat se något..

Det har inte hänt så mycket i mitt liv just nu , men det är helt ok. Helgen var rätt lugn var ute en sväng på fredagen med chicksen eftersom vi firade Sofia lite.

Skön med denna veckan eftersom det är en kort vecka..
Linn är här nu och ligger och kollar på film och jag yrar runt mest. Hoppas även på en vinst från hemmalaget så alla blir nöjda och glada=)

I mån ska jag umgås med Vanessa vilket inte var i går...

solen skiner och livet är fint.. puss

ny frilla

får Anna nu=) Sitter hos jennie nu och kollar på när hon gör anna finast i dag!
Veckan har gått snabbt har bara varit fin och mycke fint väder yippiii...
Har varit på A6 en sväng nu och kollat lite ville ha ett par jeans/tights men icke dom var slut fuck fuck..

Måste bara nämna helgen.. Lördagen var det fest hos lejon som var himla kul, kvällens roligaste var nog när Anna spydde i en påse ute på balkongen haha.. Panta inte dessa burkar pojkar!

I mån är det fredag obs kärleksfredag och kalas fredag. Ska på litet kalas till Sofia i mån , tjejfest är fint de!

Har även varit och bokat tid för tatuering, vill nu vill nu..


nu är jag tom får fylla på i kväll haha

puss


RSS 2.0