jaha då var det vardag igen..

Jaha nu har man lämnat julhelgen bakom sej 2 kilo tyngre och trött som en sill...

Började jobba i dag man kan säga att det kändes sådär=/

Julen har varit bra.. julafton vet ni lite..

JUldagen tillbringades i olsbo med hela familjen o smurfen, vi åt mest o spelade spel o trivdes.. bojkottade även utekväll.. har nu blivit vuxen eller?? Vi var hemma o kollade film o trivdes..

Annandagen var det besök hos min så kallade mormor ( dock lite surt) men men fick lite juklappar!! Sen var det A6 med fräsen hittade lite grejer bla en tröja o ännu ett par tights!! Sen for vi hem där satt grabbarna o kollade hockey o ölade.. ja duschade o försökte göra mej tjusig inför kvällen svårt när folk ville kissa hela tiden!!!
Sen gick det bara uppför o senare på kvällen utför.. men tack för en trevlig kväll Soffan; maria o fräsen!!!

O I går var ja extremt skör, men ända var man tvungen att snäppa upp sej lite, för i går var det kalkon middag hos smurfens släkt.. mycket bra o man får säga det!! Sen åkte vi till ikea så nu har ja äntligen fått mitt nattygsbord!!! wwwiiiii...


nu ska ja banta hej då

julafton

Jaha nu är doppare dagen äntligen här .. =) nu för tiden är det inte en lika stor grej som innan men som barn tjoohoo trevligt!!!

Jobbade bara halvdag i går vi slutade vid två tiden efter att ha ätit lite julbuffe och delat ut julklappar =) i år fick vi jättefina påslakan av nån designer.. himla expensiv där alltså!! Trodde först att det var en liten linneduk haha.. så nu har man fyra bäddset eftersom smurfen fick med=)

Sen besökte vid helvetet en stund A6 ushh va folk men vi var snabba ändå!! Åkte hem sen och gick ner till stan själv en sväng hämtade ut tabletterna inför kommande resa svindyrt, men nu får ja väl hoppas att jag in får malaria!! Träffade även fräsen som är hemma över jul o tjötade lite. O sen hittade jag en julkofta som inte sticks röd o grann=)

Sen gick ja hem o ja o smurfen bytte julklappar=) ja fick en spikmatta, presentkort på kicks och en t-shirt med smurfan gullig men den är beställd o har inte kommit än men ja har sett den på bild..
Gulligt när det finns en tanke bakom den <3

love=)

kvällen spenderades hos hans föräldrar vi åt gröt o spelade spel=)

Självaste degen nu då; Började ypperligt fick frukost serverad mycke fint (tack du)!!! sen blev de lite stress, mamma ringde o behövde mjölk så efter att ha lämnat manen så åkte jag till maxi.
 Och det som händer är att det ligger en bil framför mej helt plötsligt stannar den (normalt) ja tror att den ska parkera (fel) men då lägger idioten i backen o börjar backa mot min bil (ej normalt) då lägger ja i min back o försöker backa i från henne men hon gasar på (bråttom ?) o pangar rätt in i min bildörr.. jaha .. så var det med det  usshhhh ja fick en liten chock men nu tycker jag mest att hon har gjort mitt liv lite jobbigare eftertsom nu ska den lagas o allt fuck off..

men men nu är ja hos mamma o pappa o kusinerna har nyss åkt o vi ska snart gå in till bror plus familj o käka gröt och dela ut julklapparna!!!

sen åker ja o min buckliga bil hem..


god jul alla min fina  pusss

veckan som har gått..

Jaha  nu har ännu en vecka i mitt liv gått=) har förhoppningsvis blivit lite klokare!

Har jobbat kväll hela veckan med hela gänget vi har förutom jobbat byggt en stor snögubbe, som mest ligger än står konstigt!!!
Vi har även haft kalas för dan i förskott mycket trivsamt sen har det blivit ett o annat musariff också=) haha

Idag är jag ledig men sitter inte på min röv hela dagen för det. Har tvättat två maskiner tvätt , slått i benet i sängkanten så det nästan kom blod. Varit hos hästarna o förfrusit två tår..
Nu sitter jag inne hos heidi o umgås lite eller ja o datorn kankse mest=)

Kommer även få en julskinka i dag som ska fixas i helgn då ja o min smurf ska fixa knäck o göra lite juldanser för att komma i form inför kommande dagar..

I kväll blr det julmys i habo hos zandra med chicksen.. sen hem o mysa med manen=)

I morgon o söndag blir det jobb o sen är det bara två o en halv dag kvar sen blir det lite julledigt yessss=)

Nu ska ja åka hem till mitt o bli varm o sen ut till olsbo en sväng..


kyss o hej


men hallo=)

halli halloo, nu är jag tillbaka igen en liten stund i allafall...

Denna vecka har dte varit kvällsjobb vilket är både bra o illa.. man hinner inte umgås med någon för alla jobbar=( men så är det.. men däremot har jag ridit mycke i veckan vilket är kul=)

Idag har jag varit ledig och dels varit med anna hos hästarna, som nu efter mycket ridning börjar känna ett lite lugn fast inte rasmus som pepe i väg när han fick chansen haha!!

Efter det åkte jag till Carina o peter där vi åt wokat för east end smaskens och gratis är alltid godare=)
Sen befann vi oss mest vid datorn där vi kollade en massa musik och sen fick jag äntligen se veckans höjdpunkt!! Pogrammet är kniven mot strupen där mitt gamla jobb västgöte var med i haha så himla kul att se.. men det verkade bli bättre=) kul för dom..

Kvällen tillbringar jag med datorn i knät i Olsbo där jag sitter barnvakt åt min brors tre kids.. dom tittar på film och så äter vi chips göttans...
Men hade egentligen velat vara hemma med min prins o kramas men det får vi ta i mån!!!

Fast i mån är det jobb till klockan fyra, sen ska ja möta  upp Sofie för en lite andlighet vi ska gå till sofiakyrkan och få lite julstämmning...

Det blir förhoppningsvis en mycket trivsam helg =)

 lite bilder från nu o då =)gamal men glad=)min nya frillanya tillskottet=)

hej igen

ja lever fortfarande.. men som sagt har ju inget internet nu=) så man får passa på när tillfället bjuds=)

Veckan har varit bra ,nu vet rätt många hemlisen ,är så glad för er skull=)

I går blev det mys med smurfen vi kollade en rolig film o fnizzade lite=) Håller nu så här i juletider på att kolla på sunes jul o i går ät dom julbord haha.. ta lax de är dyrt eller ja menar gott!!! klockrent..

I dag är det jobb till fyra. sen lite viloläge sen fest hos maria som fyller år i dag grattis!!!

Hoppas på en rolig tillställning o en bra fylla haha

Nästa vecka blir det kvällsjobb så bye bye allt socialt liv o puss till dej min smurf eftersom vi knappt ses=(

Jag är så himla glad i min kropp..

nu är det dags att göra nytta igen  kyss o hej orörda grej=)

skulle bara säga...

att jag lever.. och att jag vet en hemlis=)

haha ja mår bra nu =) pussy

RSS 2.0