Fredag vs Lördag

Vi gick aldrig runt munksjön , vi gick bara till Ica Maxi. Så man kan ju säga att det var typ som att gå runt munksjön fast att vi gick den ena halvan två gånger! Färgade mitt hår också det är numera brunt igen=) ser inte ut som en räv nu i allafall.

I går var det kärleksfredag och ja den var bra  bara att vissa på jobbet har problem med att låta bli mitt hår ( det är fint och len) men hur svårt ska det vara, vill dom att jag ska dra i deras skägg kanske. Psykbryt!

Efter jobbet var jag som en dösill åkte hem o somnade i två timmar så skönt. Sen drog jag upp till Sofia och Simon där det serverades tacos och ostbågar (ej tillsammans) Dom hade även hyrt en film skitroligt niggers everywhere. Mickan ringde vid tio tiden och kom över till mej så jag traskade hem. Nu är klockan halv åtta och nu tänker ni, vem F-n går upp så tidigt en lördag. Jag tvättar och sover om vart annat. Man vill ju vara fräch!

I dag blir det ridning med Anna.* Hemfärd till Olsbo med litet kalas för systra mi.* SMÖRGÅSTÅRTA (underbart) *ridning med systers barn. * Kanske lite kyrkoträff* * bara lugnt och fint!

Ha en trevlig helg..
 puss


     

Förädrarhemmet, ja o syster och Jag och mickan.

semlor=)

yess.. äntligen har jag blivit mättad. Har nu ätit en underbar semla, hos tille och Andreas i deras fina hus. Har även varit på en liten snabb visit på tyghuset mycket trevlig affär med massa fina tyger och ateraljer.

Jobbet gick snabbt i dag shedevil is back in da house, men det kändes rätt bra ( en dag har gått! ) får ju ta tuggummin
fritt!


Nu kom jag just till Sofie som även har börjat blogga wow! Vi ska ta en promenad nu hoppas jag, kanske runt munksjön ( ja,det är surt men sant) det är ju typ den tråkigaste rundan att gå!

Har inte mer att säga..

Eftersom jag inte kan länka (fattar inte ) så kommer sofies blogg här: www.sofiefian.blogg.se <----
Jag o sofie Obs det är inte från 2006 min kamera är cp!


lite kort..

Igår hände det inte mest.. var på A6 med Anna panna och gled omkring, såg en man helst vill undvika, fick låtsas se på skor lite!  Köpte ett par skitgryma jeans, med hål i och i hålen är det lagat med vit spets=) satt som ett smäck=)

Köpte även nya vindrutetorkare, snäll Anna hjälpte mej att bya , förstår mej inte på sånt!

Nu ska ja inte shoppa på ett .... tag!

Idag har jag varit i stallet med Anna (ja ja vet hon dyker upp överallt) och pysslat med pållarna...
Är hos Anna nu o äter apelsiner och chockladpudding (skulle ha varit semlor men dom var slut=( ) mys mys, blir till att sova här!

Jag vill ha semlor!!

I mån blir det livat på jobbet för då kommer den tillbaka. Blandade känslor hat vs kärlek

sov gott puss

månadagen.

blandade bilder!

             Emilia skrutten=)        


Jag skrev jätte mycket nyss men sen försvann allt så nu ger jag upp.. Men jag fick med några av dom viktigaste människorna i allafall=) Ni andra kommer senare!


Jag vill ha en gris som husdjur, tycker dom är så fina=)

Tycker alla ska vara glada och vara vänner, orka hålla på med skittjafs det mår ingen bra av !

Go natt fuckers

Söndag.

Ja o sofieFesten i går var mycket trivsam, rätt skönt faktiskt och inte vandra vidare ut, utan i stället styra benen mot Soffans lya=) Vi somnade efter lite diskussion om boken Gömda och att den sägs vara mest påhittade..Intressant tycker vi!
Somnade väl typ vid tolv snåret, skönt!

Har varit och knäckt extra i dag på Vip (där alla är VIP) haha , hände inte mest.. eller jo det kom in några snefuckade personer(killar förstås!) Som tyckte att muffins skylten var jätteskoj.. haha dom höll på så att till och med jag blev generad. : Muff finns haha.. inte så kul efter typ tio gånger. När dom gick sa dom :hej då muffen ,kul att man kan glädja nån!

Har nu precis kommit hem från päronen där jag har fått matlåda TACK! och gått en promenad och även kollat lite på Emil i Lönneberga, det är så mysigt!

 Nu blir det dusch, för jag luktar ushh ( hah lite rim)

 Astrid Lindgren du är ett geni!


 puss
Loppis, ridning och snart fest!

Ja i dag gick man upp i vettig tid, klockan nio. Sov hos min kära Sofie i natt ( mycke trevligt). Kollade på pyjamas i går så himla kul.. Hej jag skulle vilja köpa en laxfitta?! hahah

Vi gick sen till torget och jag fyndade ett par skidstrumpor i nånslags ull! Fick dom nio kroner billigare yess.. Gick sen vidare ner till loppmarkanden där jag hittade dagens stora fynd: En boxningsäck och ett par handskar för bara 150 kronor!! Nu är bara frågan vad man ska ha den? Fick ringa Anna och be henne hämta oss. Man ville ju inte direkt gå med den hem! Även fast jag är så stark...

Har nu precis kommit hem från en ridtur som var nära på att sluta i en avkasning (obs inte jag!) men det gick bra.

Ska dra en snabbdusch sen blir det vidare ner till Sofie där vi ska inta lite mat. Ska sen försöka hitta en present till JW ( nej, de blir ingen dvdbox) sen blir det liten fest för Erik (den sletene ) och Johanna. Som jag förövrigt glömde att gratta i går så GRATTIS nu!
 puss hej

Utkast: ...


hemkommen

Ja , nu har jag precis kommit hem från jobbet, där det mest har varit kärleksfredag hela dagen=) Blev lite smått ilsk vid biljarden(får inte ta det så hårt) förlorade massa i dag=( Men kom i håg att jag ser det som att jag vann det sista och DU skulle göra vad jag ville. Jag vet vad jag vill!

Nu ska ja nog ta en powernapp och sen blir det powerwalk ner till Sofie. Där även min Emilia ska hålla till. Mys mys på hög nivå, ska även inta lite kinesfood gött!
 
Ha nu alla en fröjde full kväll för det ska jag.

Power, power puss

Han har stånd!

Haha nu tänkte ni alla vadå vem?? haha jag vet inte men kankse någon som läser har det!!

Har varit och badat med Sofie nu, simmade 800 meter tjoho 100 meter mer än sist.. Såg nog den fetaste tjejen på länge i duschen där, man såg ej henne muffla. Det tycker jag är lite sorgligt! skulle även ha solat men det var massa före som promt skulle sola i 20 minuter, bubblade lite i stället, det var en konstig kines där, ja och Sofie tror att han satt och drog i "snöret" ushh..

Nu ska jag snart sova..
gas gas

Förklaring

Jag fattar inte detta just nu.. men det kommer väl.. jeansen (högbrallan) skulle ha varit med i det först. Men korten kom gärna var för sej.. Kan man inte läggain dom i inlägget?!

Jag hatar förresten hårstrån som växer inåt, ni vet down there.
 Nu ger jag upp så får Sofie ge mej en snabbkurs en annan dag...

Nu kom dom här?


Nu tror jag att det ska fungera.

Jaha efter lite överläggningar med min kära gamle vän Sofie har jag nu (förmodligen) bytt upp mej. Den gamla krånglade ju mest hela tiden=(

Nu lämnar jag den gamla bakom mej och tar ton på den nya...

 Har precis kommit hem från kussarna med Anna.
Tänkte sova tidigt i dag, men det vet man ju hur det går..

öhhh


fattar inte så mycket?!

fattar inget??

RSS 2.0