lite..

Lite ka ja skriva men jag är trött.. tror att ja har blivit sjuk i dag med eventuellt svininfluensan.. ushh ja vill inte ha de!!

Är inne på min sista semester vecka ohh vilken semester sen.. typ bara regn och tunga moln ushh ja vill faktikst klaga över det...

ja är lite bakis med ja o soffan var ute i går och flaxade omkring, men kul hade vi och det är ju trevligt att något är det på semestern..

flyttar på fredag ja vill bara flytta nu så ja slipper på fredag...

ja ja klagar och jag skämms inte

få se om jag överlever ..

hej, pussen uteblir pga sjukdom!! 

gasig

Filmen var inte så bra som jag hade förväntat mej, men den var värd en liten tår eller två i ögonvrån.. obs ingen såg!! 

I dag har blev det stan igen lämnade tillbaka jeansjackan eftersom jag inte hyste den kärlek som jag brukar göra om jag verkligen vill ha det.
Men vilken tur hade inte jag när jag hittade en låtsas skinnjacka ( väldigt lik riktigt!!) i brunt, den ligger här i jämter mej och doftar typ inget haha.. Hittade även en bikini till och ett par små shorts som ska has till att dra runt i.
Sen efter mycke letande fann jag även en sandal fast typ lite stövel asballa, ingen hemma kommer garanterat inte att ha dom Me like!!!

Åkte hem till bettan o kale sen o powernappa de lite och sen blev det lite öl och grillning på taket i huset. Sofies kusse och hans flickvän var även med mycke trevligt...
Vi har kollat på gamla hemmafilmade filmer och läst roliga historier högt HAHAHAAHAHAHA...
Sen kollade vi på kale när han var med i en film som polis (vilket han va då) och sa: har det hänt något? till magnus härenstam haha status.. synd bara att den gick 2 veckor på bio!


Nu ska ja snart sova.. fast de bubblar som faen i min mage ushh...

Dagens plus: solen tittade fram, god mat med trevliga människor och bra shopping ( hur kan man bli så glad av en sak??)

Dagens minus: min bubbliga mage=(

puss och hej

MIn baby sofie L har smsat , saknar dej med finaste...

" En riktig vän står aldrig i vägen för dej, såvida du inte är på väg utför"


regn o regn

Varför ska det regna på just MIN semester?! regnat hela dagen mer eller mindre, tur att man har paraflax=)

I dag var vi på Nordiska museet, mycke trivsamt gick runt där och tittade på massa gamla grejer. Så nu har vi sett det, försöer ju bli lite kulturell men vissa säger att jag aldrig kommer lyckas..
Men man ska aldrig sluta tro!!! under kan ju ske=)

I kväll blir det mys i soffan med godis, chips och filmen I taket lyser stjärnorna. Har läst boken , så jag hoppas filmen är i samma klass.

ha en bra kväll puss

dagens minus: skitväder, frusen och allmänt ful!

dagens plus: ja lever, har lärt mej en del och ordet fnizz får mej fortfarande att le...


Kan man säga att en männsika är ful?? diskuterades under middagen i dag.. hmm

uppdatering

Nu har vi precis ätit frukost bättre sent än aldrig som man brukar säga.. Sitter och väntar på Sofie så vi kan dra, i dag blir det museum!!

Gårdagen: Igår tillbringade vi helt på stan eller det skenar ju inte på morronen här så vi var väl inne i stan vid halv två! Sen blev det lite shopping fast fick inte till den riktiga jägarinstingten (bra egentligen) så det blev lite små grejer. En bikini, ett linne, en tröja o ett par brillor och en grej och ha på väggen till min nya lgh!!! Det var mycke randingt i går=)

Vi käkade sallad på Waynes jättegott.. Sen skildes jag och Sofie åt hon åkte hem till betarius och kaleman  och jag tog tunnelbanan till Sara min nöt=) Satt på fel tåg i fem min bara men det löste sej ändå med ett snabbt bytte=/ ja blev lite stressade ett tag där!
Sara kom och mötte mej , sen gik vi till henne och Lokeoch bara snackade en massa.. jättemysigt! Tack för en trevlig kväll!!! Synd bara att jag bara fick träffa Loke en snabbis vid tåget när jag skulle åka hem=( men men..

Min gamle vän Frida ringde i går vilket var väldigt kul, va glad jag blev!! Ska försöka ses i nästa vecka nu..

Det gäller och ta sej tid!!!

GårDagens ord: Fnizz och jafar!

GårDagens minus: felåkningen  och äckliga måsar

GårDagens plus: skratt, Sara och att jag är så snygg i bland...


puss


tredje gången gilt

Gjorde precis ett test.. det var om mej..tycker det stämmer faktikst haha

Du är en väldigt klumpig person, men du har rolig humor och en älskvärd personlighet. Du är inte av den smartaste sorten, men du tar dagarna som dom kommer. Du är väldigt beskyddande, men det beror på att du bryr dig om dina nära och kära. Du kan verkligen inte laga mat  < stämmer eller??

dagen i korta drag

Nu har vi precis kommit hem från våran skansen tripp=) Det regnade som f-n ett tag men vi var väl förberedda så paraplyerna var framme..

Vi började våran dag med att leta parkering i fucking solna.. var i stort behov av mynt fick tillslut uppsöka en bank för att få ett helt rör med tior.. yeahh.. Det är lite stressande att köra här i storstaden.. min nerver!!!

Sen var det några snorungar som sprang fram till min bil och ville prata eller alternativt råna oss (fördomar?!) ja viftade och sa till dom på skarpen.... kom på efteråt att det hade varit läge att veva ner rutan och sen upp snabbt och klämma hans fingrar , det hade varit en stor seger...varför kommer man på allt i efterhand?? jämt jämt!!!

Skulle sedan parkera men tror f-n att ingen av automaterna tog våra pengar.. eller jo den tog tjugo kronor som vi inte fick tillbaka, fick sedan yrra runt och tillslut den tredje funkade.... suck.

sependerade sen lite pengar på bla en jeans jacka som jag inte vet om jag ska ha kvar.. hmm..beslutsångest..

sen käkade vi lunch och sen drog vi till kvällens höjdpungt (haha) skansen baby=)

Där kollade vi in björnarna plus nyfödda björnar, älgarna och en halv säl som inte ville synas..
Sen blev det allsången, man såg inte mest men bra var det!!
Snälla, snälla caroline ugglas var där och robert (roland) gustavsson och hans band var där. Den mest oväntade  var magnus uggla fin är han.. kung i baren och allt.. fin kväll nu ska vi äta brända mandlar.. sockerchck alabama...

Dagens minus - överförfriskade kärringar bakom oss på allsången som inte kunde höll sina rödtjuts trutar stängda, när det var något som passade.. hänsyn för hela vetet!!!

Dagens plus + Kommande teater I löv you med regi av Pöss!!!!

Nu är det mikel jackson på televisionen...

I mån är det dags för realisationer hoppas vi!!!

puuss och hej rörda grej..


Go morgon

Vaknade vid nio i dag, jag som hade ställt klockan på elva! Men känner mej väldigt utvilad..
Fast jag är fortfarande snorig som jag har varit väldigt länge nu på morgonen.. Kan det vara som vissa tror en allegi..

I dag blir det skansen..wiiieee... återkommer i kvällningen..

Sitter och lyssnar på bruce springsteen nu, köpte hans skiva i går  mycke trevligt!!

regn och långt borta

I natt sov jag jättegott med vetenskapen att man slapp att ställa klockan, men tror fan att man blir väckt vid typ nio.. Frukosten blev serverad av mej som vanligt ( NÄSTAN) Eller??

Sen yrade jag mest runt och packade, svårt att veta vad man ska ha med sej i en vecka när man inte vet vad vår herre ska ge oss för väderlek..Jag tror han har det som en lek i bland hmm...

Sen lämnade jag boet i utsatt tid alltså klockan ett och rattade mot sofie där vi packade ner busniss datan i busnissväskan.. mycke fint!!
Sen drog vi mot la hufudstad.. vilket tog oss från 13.41 till 18.26!! Har jag svårt att gasa ? svar: nej skyller på att det regnade mest hela tiden och ett långt stopp på gyllene bågen för mat intag, sen körde vi lite fel med ! Tack tack Anna för lånet av gpsen den gjorde att vi kom ända fram!!!

Så nu är vi här och ska tillbringa resten av veckan här med lite blandade saker!!

Bettan och Kale bjöd på stuvade potätter och isterband fint var det...

Jag vill vara liten nu och tvingas gå o sova eftersom sofie är pigg och lite halv jobbig.. =)jag kommer i mån men nu behöver jag mest sova..

puss o hej orörda grej



Den hatten lever så roligt, det tycker vi ( ja och sofie) blir bögit...


söndag

Nu sitter man här igen, det är inte så fint väder i dag (ursäkt) känner mej helt slut. Barnen vaknade vid halv åtta men dom fick kolla på tv medans jag sov en stund till=)

Sen åt vi frukost eller dom fick äta själv för när jag satte mej så såg jag en häst galoppera förbi i trädgården.. Så det var bara ut och jaga!!

Sen gick barnen hem till sej och då gick jag och la mej igen sov till halv ett, sen har jag och syrran fikat och tagit en promenad.. hon skulle ta kort på allt så det kändes som jag var ute och gick själv..

såg två döda möss på vägen undra varför??

var nere vid stjärnas grav och satte nya blommor, som säkert kommer vara borta nästa gång jag kommer för att rådjuren tror att dom kan ätas.. haha surt för er för det är plast!!

Nu ska ja snart åka till vip och jobba.. känner ingen lust till det , men så är det bara..





puss puss    nu lite bilder   gamla och lite nytt=)



                                                                        



                                                                                       

Semester=)

I dag är det första dagen utan att man var tvungen och gå upp, så himla fint. Men tror ni att man vaknar sent för det nää vakande typ vid åtta av att det var som en sauna ushh.. Man vill ju helst inte klaga men de kan bli lite jobbigt.. men sen blev det pissväder i stället med blandade skurar.. konstigt!!

Fredagen i går var seg på jobbet, men jag var fri redan kvart i tre för fick sluta tidigare, vilket oförsej behövdes var lite små kinkig hela dagen sorry..

Kvällen tillbringades först på piren med smaskig mat och sen förfest hos Anna. Mycke bra. Sen åskade det som F-n hela natten och öste ner, sen började jag må illa men jag var på twin i allafall man får ju försöka..

Gick hem vid halv två tiden, och känner att de ordara sej nog med allt man sak inte tänka så mycket öronen kan trilla av då!!!! Men jag är nog inte helt ensam om och tänka...


vad vill man egentligen???   Den som lever får se..


I dag har jag mest tagit de lugnt med en lätt huvudvärk.. Är i föräldrarhemmet nu och är barnvakt ( bra barnvakt som sitter vid datorn?!) åt min brors barn.. Vi har chips och bakat scones och hoppat omkring... Det blir att dom sover här så måste snart skicka dom i säng..

Inge från mitt jobb kom hit på motorcykel och har fått en guidad tur i byn plus en fika mycket trevligt=)

nu ska jag kolla barnen så dom inte sover eller gör bus=)

NU ÄR DET SEMESTER!!!! I LIKE!!


trött

Har precis kommit hem efter en ridtur är trött som en sill...

I mån är det den efterlängtade kärleksfredagen/semesterfredagen med allt vad det innebär!

Har shoppat en kjol i dag med fast i jeans och blivit bjuden på bananasplit hos mina fina grannar S o S. Tack så mycket!! Efter det gick vi ner till mej och satt o solade och fixade naglarna dock ej simon som avstod och tillslut blev rastlös och åkte och skulle tvätta bilen!
Jennie var förbi en sväng och sen kom Anna så var det!

Nu ska ja krypa ner har duschat nu blött men skönt=)

koden:Konstigt att jag typ drömde att dina fingrar var korvar! ligger det något i detta?? hmm eller var det en annan kroppsdel jag ville åt?! haha

puss o go natt i mån kl 16.00 är jag en fri människa thanks god!!!

RSS 2.0