::::

Jag måste vara himla god eftersom det är någon/något som har bitit mej i natt?! trev bett på benet och ett stort på armen, ser ut som jag är stark fast åt fel håll!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet , åkte buss i dag fast fick lite snålskjuts till bibblkan sen där jag lånade fem böcker som ska börjas läsas snart.. Hade förövrigt en skuld där på 12 kr hmm det är ok storlek på en skuld tycker jag!

Det gick rätt snabbt i dag kankse berodde på att jag inte gjorde samma sak hela dagen? Fick inventera tompall, kan behöva lite hjärngympa i bland... Måste tacka dej för att du visade hur det ska gå till i lagret!!!

hahaha...

Nu ska ja åka till norrängen med lite grejer och hälsa på C+P hehe cp nää så får man inte säga ushh..
Sen blir de lite paris med anna och kanske anna!

Har tagit fram korven nu ska försöka ta mej i arslet och göra lite stroganoff... Hur låter det, lite pervest kankse men vem vet?!

kodat medelande: tycker det är dåligt att getternas bebisar i parken har glömts bort, dom behöver ses innan dom blir stora!!!!!

pussJa o sofie

Hon har köpt värsta Mc hammar västen och ja är bara cool i min lugg =)

Nu är det fyra dagar kvar!

Ja snart är det semester, himla tjöt om det men den är välbehövlig nu! Dagen har varit lång i dag och varm har svettats som en gnu på savannen ushh..

Efter jobbet drog jag direkt till affen där jag köpte mej en glass och en tidning med riktigt mycke skvaller. Sen var det bara och klä av sej nästan allt och inta solposition och som jag svettades!

Nu har jag och Anna panna varit och ridit , hästarna är helt sega i sommarvärmen...

Råttapan sluta och läs på arbetstid!!!!!!!!!!

köss

Hettan..

Fuck va varmt det har varit i dag.. tur att man har jobbat då=( jobbade på vip i dag fullt ös och lite smärta, bröt nämnligen av en nagel. Låter fjantigt men det gjorde pissont för det var långt in plus att de blödde lite när man tryckte hårt!

Lördagen bestog mest av att vara allmänt seg, en jobbar kompis kom klockan sex och käkade frukost innan vi drog till jobbet, gick över förväntan.. Sen åkte jag o simon o kollade på en tv, vilket jag nu är helt inne på att köpa. Faller jag för grupptryck?? min gamla fungerar ju bra fast den väger två ton och är tjock?!

Sen blev de en sväng förbi mc innan jag åkte hem för att sova...

Sen drog jag till Mickan för solning på hennes altan, hon sov och jag läste tidningen! Sen gjorde vi pannkakor mumma=)

Kvällen blir lugn hängde med rocksnöret och kollade på vi hade i allafall tur med vädret igen. Den var rolig fast lite konstig!!

nu ska ja göra annat puss hej

lovefriday

Nu har jag precis vaknat upp från en liten powernapp som var behövlig.. för snart kommer chicksen och dricker lite öl i det fina vädert. Får se hur man mår i morgon när det är dags att jobba kl sju hmmm..
Men det är i morgon det..

Jobbet har gått som en dans, vi hade fått ovälkommet besök på jobbet i dag , en liten måsunge som tittade in. Frasse tog tag i det och skulle jaga ut den, den blev så rädd och sprang så snabbt att den la en liten sladd i kurvan! hahaa de va en rolig syn.. Undrar när den lär sej att flyga för nu går den bara run och är i vägen för alla lastbilar och sånt?!

Jag gillar livet det är för fint..

Synd att michel jackson är död fast jag märkte inte av han när han levde heller! rip

nu är det dags och korka upp.. pusselipuss


jag är tillbaks!!

Nu kan jag äntligen börja skriva igen efter allt strul med datoren!
Har nu blivit stor och äntligen gått med på att förnya mej till en bärbar dator..

I livet har det inte hänt mest.. eller det vanliga, jag äter ,sover ,jobbar och dricker lite öl i bland och får ligga i bland när tillfället bjuds=)

Nu ska jag bara jobba åtta dagar till sen är det semester med stort S.. underbart!
Ska bara ligga hemma i solen (förhoppningsvis) och pilla mej i naveln.. och det blir en och en annan utflykt.

Nu ska jag göra något vettigare.. puss och hej

jag är tillbaka=)

ja nu har jag snart kankse köpt en dator obs en bärbar fast den har några år på nacken så tycker jag den ser fin ut=)

RSS 2.0