måndag

hej!

Dagen har bara rullat på i dag med, var uppe hos Bonnie vid nio tiden, pratade lite med läkaren o han sa att det går bra så nu får hon vara utan Cpapen i 2 timmar om dagen så i förmiddags satt jag i en timme o Simon sitter i kväll!!

Så skönt=)

Nu vägs hon bara tre gånger i veckan så i dag mellan landade hon på vågen som visade 1795 g så det fortsätter stadigt uppåt=)

I dag har jag även tagit en promenad, träffade på Heidi vid Ica Maxi, himla kul o ses=)

SEn har även vårat monsteråk till bil kommit i dag så vi var ute o rattade den lite, gu va skön den är o att köra nu ska man bara lära sej alla finesser=)

NU ska ja upp till min lilla familj♥puss o hej!!

PUss o hej


helgen

hej o hå!

Dagarna går snabbt och det är skönt för då växer Bonnie=) I går dubblade hos sin födelsevikt och väger nu 1762 gram=) Hon känns som en bebis nu tycker vi!!

Helgen har varit bra, vi har varit på kalas i kaxholmen och trivts och i fredags var jag hos johanna och tjötade lite, Anna S, Anna R och Sofia var där såkul o träffas lite=)

Gräddade loss lite efter min sushi!! S var på afterwork och trivdes me grabbarna..

Bonnie har nu börjat var utan Cpapen och andas helt sjäv med bara syrgas på tratt ( vid behov) 1 timme om dagen och det går galant!!! Känns ett steg närmare hemfärd=)


NU ska vi sova för i mån blir det förmodligen bad=)


KyssBonnies gamla hus=)


torsdag

hej

NU är det fast ställt att simon är fader=) och vi har gemensam vårdnad!! Idag har vi även köpt barnvagn och det blev en Brio som hon får sladda runt i! Men gu vilken djungel det är fanns ju massa o välja på så vi tog den vi tyckte var fin så det blir nog super...

Bonnie har varit en duktig tjej i dag som vanligt. Vi har myst loss en massa o även i dag blev det ett litet sutt=)

NU ska ja sovatröttsamt att bada!!

Nöjd efter badet♥


onsdag

Hej

I dag kom åkte vi hem lite tidigare från Bonnie,  hon var rätt trött nu på eftermiddagen och vi kände att hon fick vila i sin säng. Är skönt o komma hem lite tidigare med...

I dag har dom undersökt hennes ögon ushh såg otäckt ut men hon klarade det jättebra fast blir väldigt trött efter det.

Annars så är hon så duktig våran bebbe=)

var jag uppe på A6 o träffade Linn en snabbis hon var hemma på besök över några dagar, hon hade köpt två jättefina sommar klänningar i samma tyg en till mej o en liten till Bonnie!! Så himla gulligt=)

NU ska ja snart sova

love


tisdag

hej!

Idag vaknade vi av det nu för tiden härliga dunk ljudet fast i dag var det snarare vid halv åtta åhhh snällt av dom=(
Sofie har nu även hon hört dom inifrån och hon håller med mej bara så ni inte tror att jag överdriver=)


Idag har dagen rullat på var uppe hos lillfis och satt med henne o mös, sen var det S tur och då drog jag ner till stan först var det bank besök (det gäller att skydda miljonerna haha) och sen så gick jag till turkdoktorn för att få bort lite av mina fläckar gick mycket fint så nu har jag två mindre=)

Sen kom Sofie o vi gick hemåt och käkade lite Sofie hade även med sej blandade kakor jag valde negerboll. Den smakade jättebra=)
Sen fick hon se det lilla livet på massa kort trevligt trevligt!!!


Sen har jga varit uppe hos Bonnie o gosat även i dag fick hon sutta lite!!

nu ska och måste jag sova!!


kyss


månday

Hej

vaknade vid SJU av att dom som bygger typ skapar jordbävning, dom slår ner stora stolpar av betong med en maskin=( Det till o med vibrerar i sängen av det är ju rädd att vårat hus ska rasa så dom får bygga ett nyt här med...

Undrar hur länge dom ska hålla på men när ja kollade på bygget från fönstret så ser det inte ljust ut=( suck!!


I dag har vi badat lillstumpan utan andningshjälpen i hennes näsa och utan mätare. Det ända var att hon fick lite vind i ansiktet med syre och hon klarade det galant och det gick så bra  med hon gillade att bada och blev sur när hon skulle upp=)

Märks att hon har blivit större eftersom hon klarar alla saker bättre o bättre!!!

I dag ägde även lite suttning på mej rum o gu va hos sög!! Det trodde jag inte men mysigt var det=)


NU ska vi snart hoppa i säng 


 Extraknäcker som läkare i sthlm=)


lördag

HelloÄr hemma en sväng från sjukan, gick hem där i från skönt att få lite luft även fast det var så himla kallt!!

S är hemma o kollar hockyn och nu ska vi snart äta en redig biff o beasås o klyftpoatis och redigt flöta till det!! mumma

Sen ska vi till Bonnie igen o S ska ta ut o mysa med henne igen o då blir det melodifestivalen med dom andra barnens föräldrar.. kul Lördags nöje=)

Bonnie har sköt sej ypperligt i dag med och det var så kul för natt personalen som väger henne hade tagit kort med våran kamera där hon är helt fri från allt i ansiktet och hon va så söt=)

Nu ska vi snart äta

ha en bra kväll!!


fredag

hej hopp=)


Nu kom vi hem från lillsnöret, efter en bra dag=) Hon frodas som hon ska i dag vägde hon 1600 g och mäter nu 40 cm över havet=) Känns bra nu är det inte långt från att hon har dubblat sin födelsevikt!!Annars har det inte hänt så mycket i dag vi har suttit med henne och myst.Har även hängt lite med Jeanette som är Bonnies kompis Alice mamma, dom kom från sthlm i går och Alice har också vuxit=)


NU blir det en liten glass innan sängen kallar!!


love


Äntligen!!

hej!!

Idag ska jag åka till min bebbe=) S är där nu och jag ska vara där i efm och kväll för nu känner jag mej piggare!!

Tänk om hon har blivit jättestor nu under dom dagar jag har missat, hon hade gått upp till 1520 g i går!!

Det är inte långt kvar tills hon har dubblat sin vikt nu =)

NU ska jag först gå bort till banken och fixa några ärenden... Idag kommer även Bonnies kompis från sthlm som nu också ska bo på ryhov  ett tag...=)

obs

Hej!!

Ännu en dag i våra liv, S har åkt till Bonnie o jag får vara hemma i dag med. Är så himla förkyld så jag får inte var hos min lillfis för smittorisk=(

 

Men Pappa Simon tar hand om Bonnie o håller koll på personalen där uppe så det blir ordning o reda..


Vill bara säga att det blev lite fel i går, vi kommer inte hem inom en månad utan om några månader.

Allt blir inte riktigt..

Allt blir inte riktigt som man har tänkt...

Sista gången jag skrev här så skulle vi kolla på film och det gjorde vi.. Jag hade lite ont i magen men det trodde vi bara var för all julmat!! Men så var det inte riktigt på natten där fick vi åka till Ryhov för då ville visst bebis ut..

Men det var ju för tidigt väldigt mycket för tidigt... Men efter strängt sängläge i nedförslut och dropp för att värkarna skulle ge med sej lite.. Så gick det till slut inte att hålla tillbaka.

Så den 30 december kom Lilla Bonnie till världen endast 860 g lätt, 15 veckor för tidigt...

Tiden som har gått nu efter har varit tuff för oss alla..

Ett dygn gammal åkte vi till Linköping för vård och hon blev dålig då flögs hon till karolinska där vi tillbringade fyra veckor...

Nu har vi varit "hemma" i lite över en vecka och hon är så duktig..

Hon väger nu 1460 g och ska nu bara ligga o växa till sej och bli stark så att hon inom någon månad får följa med oss hem!!!


Tack alla för allt stöd!!!!


 


RSS 2.0