Saker man hinner när äns kids vaknar tidigt!Praktik, födelsedagsfirande o vab

God morgon i ottan!

Wille tycker att det var färdig sovit nu, så bara o försöka få upp de blå 😁

Hänt sen sist:

Var på dop förra lördagen för Alfred 💕 var fint i kyrkan med massa barnsång! Sen bjöds på mumsig smörgåstårta o tårta med kakbuffe👌👍 

Efter det for vi hem och landade lite. Jossan o Texas kom för att hänga här o ta hand om våra små medans vi åkte tillbaka till Anna o G för lite fest utan kids! Tack bästa Jossan som passade våra!

Var en trevlig fest med gött häng!

Annars har veckan bestått av lite jobb o sen började jag min praktik i tisdags på Ryhov på medicin avdelningen! Så mycket nytt men det känns bra dock hann jag bara vara där en o en halv dag innan de ringde från dagis o Wille var febrig 😷😩 så i går tog S honom o i dag vabar jag igen! 


I söndags fyllde vår Lina år grattis💕 saknar dej!

O i onsdags fyllde Annette ( svärmor, farmor o mamma för oss i denna familj!) år!! Jämt med så det firas extra mycket! Överraskade henne hemma hos Emma o mackan med paket, bubbel o mat! Stort Grattis 🎈🎉💐🎁
I mån ska hon firas mer👍💕 Dagbok

Hittade en gamal dagbok från 1994 i Olsbo, skrattade så!!

Gillar speciellt detta😂😂😂
Fettisdagen!

Semledagen i dag för den som missat 😃 men inte har jag ätit nån! Har varit lite sugen men åt ju förra veckan o denna veckan ska ja inte äta gotte! 

Har jobbat både i dag o i går, Bonnie var på dagis i dag men är fortfarande snorig😩 som tur var har vi våra nära dom ställer upp tack💕 i måndags var Bonnie i Olsbo hon stannade kvar en natt till! Så Simon hämtade henne där, o hon hade bakat frallor o hade en riktig mys dag! 

I mån är det skola o på fredag skriver jag prov för denna kursen sen är det praktik fem veckor! Sen har jag bara en kurs till, känns konstigt! Men ska bli skönt! 

Har ju sommaren klar ska vara på mitt extra jobb som boendestödjare! Trivs så bra så det känns bra!

Nu blir det bara massa babbel😁

Hej då! 
Så fina😍😍😍 tack Hjärtis😍
Hjärtans dag, loppis o landet!

Sitter i soffan hos mamma o pappa i Olsbo, ja o barnen har sovit här i natt! S var på hockey i går o det var länge sen vi var här så blev en övernattning! Bonnie är så himla förkyld än😩 dessa förkylnings tider😩 längtar till våren o friska barn!


I går var det alla hjärtan dag hade en himla mysig morgon med sovmorgon och sen stack S o kidsen o handlade gofrulle och jag fick superfina rosor, en skvallertidning och ett fint kort! 
Tack min andra hälft 😍du är bäst, älskar dej💕💕💕

Sen drog jag på loppis i kyrkan i kaxholmen fyndade lite grejer, men tjötade mest med folk! 
Lämnade själv in kläder o sålde för lite över 500kr👌👍


I fredags var våra kompisar Jossan o Texas hos oss! Mysigt! O efter det var jag o firade Johanna som fyller i morgon! Hon bjöd på tacos, o godis i massor😃 satt o åt och trivdes!

I dag blir det kyrkbesök, god middag och uppladdning inför ny vecka! 

Ha de gott!

 Munksjön i veckan Selfie pinne😂

Lille Alfred var med 😍


Mys frulle💕💕


Stora tjuren 


Åh nyaste kalven! Love you❤️

Ny hårfärg, gott häng o hosta!

Tiden rullar på o hinner knappt med själv!

Har hunnit få ny hårfärg o klippt mig👌 så nöjd! 

Jobbat o varit i skolan:)

Wille var hemma i fredags då han fått jobbig hosta:( lite krupp liknande. Så synd om han då det är värst natte tid!

I helgen var Monne o clabbe o pojkarna här på trivsel, käkade gott o kollade in Mellon men som vanligt var der inget att hänga i julgranen!


Ja o S har sträck kollat på serien bron o ja är helt fast!!! Just nu kollar vi på säsong två👌👌

Annars är det bra försöker träna o käka dom jag bör! Men har tappat lite stinget gör det jag ska men känner inget go😬 men det kommer nog snart igen👍💪😃

Nu premiär av ett program i min smak reality stjärnor på slottet!! Vad in gå fel när sköningar som Gunilla Persson, Samir, bonde-Fredrik ska trivas i hop!!😂😂


Puss o hej
Inte än!

Angående inlägget över vårt bil inköp så kan ja meddela att jag fortfarande är den ända i vår familj som heter Oskarsson! ( pik pik! )

Men nångång kanske det kommer bli ändring på det😃 


💕💕💕💕💕


Ny bil, ny kusin o ännu en vecka!

Söndag redan o snart börjar vi en ny vecka!

Veckan som gått har innehållit mycke jobb, har jobbat alla dagar denna veckan! Trivs så bra😃👍 

Måndagen började med att vi åkte o hämtade vår nya bil😍 så fin! Så välbehövligt med två bilar med så denna blir officiellt min bil! 

Har haft ont i halsen denna veckan o inte känt mig helt på topp så träningen har blivit lidande😠 nu hoppas ja att ja kan köra på som vanlig denna veckan!

Hängde med Sofie i fredags efter jobbet, käkade libanes mat o trivdes!

I eftermiddag ska vi hälsa på barnens nya kusin som kom för en vecka sedan!! Lilla Ivar 😍😍 RSS 2.0