snorig o dan..

I går bara det small till kan man nog säga, blev så himla förkyld så jag inte kan andas genom näsan!!!

På dagen i går vad jag o Anna hos heidi o co, vi var ute o tolkade med den lilla skrutten sen blev det promenad med alla tre kusarna haha.. kul syn i stället för hundar går vi med hästar!!

Sen blev det en runda hem innan jag begav mej till sofie för lite mys!
Först gick vi o solade ( kan det har varit av blandningen av värme o sen kyla?) blev lite brun tror jag, sen gick vi för att köpa mat på chiki mama men nää he dom stängde redan vid åtta?!

Så vi drog ner till den gyllene bågen för en liten meny.. MC feast i min mage så himla fint=)
Sen badade jag , var så himla längesen ju, nu när man bara har dusch så märker man att man saknar det.. eller bara tanken på att man kan om man vill.. Tur att sofie kan stå till tjänst!!

Sen kollade vi lite sally o fnizzade lite.. råkade nog somna till lite där..

Men sen skulle vi sova men det gick inte så bra eftersom jag hade problem med min andning.. Jag vill säga att jag ÄLSKAR nässpray.. men nu hade jag inget.. vaknade helt öken torr i munnen flera gånger så ja var tvungen att gå upp o skölja! Plus att man blir slemmig på tänderna o i mungiporna..

så nu sitter jag här o väntar lite på att hon ska vakna... Måste ju snart dra i väg till Olsbo för lite kalas=) i dag fyller syster och systersbarn år!! GRATTIS..


vakna vakna vakna...


kyss o hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0