småsur

Idag har jag varit lite små bitter, helt utan anledning. Är väl bara lite mensig som man brukar säga och då är ju allt som det ska=)
Igår väntade jag väldigt mycke på den och sen nu väl när den kom så är det inte lika roligt!
Idag har jag mest bara glidit omkring här hemma i palatset och pillat på mina dyrgripar=) Tille sötnosen är här och förgyller min kväll så det är fint!

Jag är redan fattig och hur kan det komma sej???

I mån är det the big party tjohooo

Det bästa sättet att komma över en man är att komma under en annan!

det blev visst i dag=)

Ja har inte riktigt haft det rätt skriv goet i mej. Men nu får de bli ändringar på det!
Sälen :
* Åkte för lite skidor men så är det ångrar alltid sånt efter!

* Skrattade massa åt bla vad är det som gäller? och remember, remember. (beröda vet)

* Tappade bort alla när vi skulle till After ski men hittades efter en halvtimme!

* Trodde att jag var en artist mest Abba-agneta.

*Träffade sälens roligaste taxichaffis vid namn Lennart.

*Lärde känna massa fint folk, men påfrestande är det att vara 12 viljor i samma hus!
* Var med när den så kallade manteln blev stulen haha grovt av dej johanna.

*Är nu även kallade Greta men det passar mej lite.
 Och erik kallas Guvenören pga att det har helt enkelt fallit på hans lott!!

Tack för en bra resa alla inblandade=)


 I måndag besiktiade jag bilen numera kallade pärlan för att den gick i genom=)

I går hände inte mest var ute och powerwalkade med Sofia och hängde lite med Mickan.

Idag har vi varit och ridit ,var så härligt och låta pållaran sträcka på benen på riktigt länge!
Anna stenis ringde i dag och frågade vad som gäller? men hallo det visste ju bara hon . Så himla ball vi ska på någon slags skid- avslutnings i knagge bo som håller på hela dagen med mat och Afterski och massa öl.. Sälen i miniformat yippi

Det händer massa kul nu .. mums filibaba

  



Fina chicksen som jag for dit med=)

vad gäller det!

De nya orden efter nästan en vecka i Sälen med trevligt och i bland otrevligt sällskap=)
Är trött nu så jag ska återkomma om detta i morgon tror jag..


underbart

Väder är det ute i dag , starkt solsken och snö och lagom kallt så gött då mår man fan bra och bara stå och andas in den underbara luften=) Men det blir inte så mycket av det i dag eftersom jag är extremt bakis=/ men det var fan värt det. Hade det super bra i går.

Dagen började med att Jag o Anna var hos hästarna och försökte tolka med hästarna alltså åka pulka efter dom. det gick bättre än väntat=) fan va underbart det är !
Sen var jag hos Real M och hängde lite med henne. P var på hocky som förövrigt gick skit!
Sen var det bara o gå på det och dränka sina sorger haha näää kändes himla bra i går sen. Var hos Teo på förfest med mycke trevligt inslag och folk.  Maria plus två till kom sen med och hängde på ut.  Ett tag satt jag ensam med typ tio killar kan erkänna at det kändes helt ok!  Då kan man undra vad Anna var? hmm och Stefan ?

Vid tio vill folk dra ut men inte jag så hälften av oss gick en våning upp i huset och fortsatte där haha smidigt. Sen blev det olles, massa dans och för mycke sprit. Släppade oss hem till Anna sen där vi sov.

Fick ett hjärta med godis i på Olles i går kvällens höjdpunkt!

NU ska ja dra benen till föräldrahemmet för mat påfyllning!

Grattis på Alla hjärtanas dag mina hjärtesnören i efterskott<3

pusss

dålig dag..

Ja började med att jag försov mej( dock inte mer än en halvtimme men ändå)
Läste mitt horoskop som jag aldrig brukar tro på men tro fan att det stämde. ja skulle skiljas från någon och det blev så med. Känns så bad just nu..Känns som man har fått en spark i magen utan att man var beredd... tur att vännerna finns som kan klappa en på huvet o säga att det ordnar sej alltid.

Men men det kan bara bli bättre men det var ju så trevligt! Tack anyway

det blir nog en hel del bubbels framöver=)




Snö o snö

o åter snö , när den inte är här längtar man men nu känns det mest som det kan kvitta. I allafall på morgon när bilen är som en snöboll och man redan är lite för sent ute!
I går var jag hos min fina Vanessa och Henne Kim och kissarna=) Mycke trevligt, det blev även i går en tripp runt Munksjön - duktigt.

Sen var jag med Anna och kollade på en lgh vid lijeholmen jättemysig var den och billig det sura är att det inte finns balle!
Men man kan väl skaffa sej en hahaha..

Nu sitter jag o väntar på att Heidi ska höra av sej så jag kan åka dit och få min bil lagad känns som att åka skördetröska fast mitt i vintern hmm..
Jag är fattig det är jobbigt.


Har nu sysselsatt mej med att städa min lgh så den är i topp inför helgen o så. Har även lagat två matlådor( klapp klapp)

I bland vill jag trycka in en skruvpåse i hennes käft ushh..

Nu ska ja strosa lite.. puss

rostig

Skövde var supernajz=) lugn och trivsam fredag med gott käk och spel med Annas mamma , theo suger på spel. Bytte sen medspelare till Anna vilket gjorde att jag kunde sova gott med segern i mig=)
Lördagen blev det shopping eller rättare sagt jag shoppade (utan pengar) och Anna o Theo stog utanför affärerna. Sen lite powernapp och mat från gyllene bågen som vi missade att betala för . FÖRLÅT jag skämms!
 
Förfest hos Linda och hennes hamster pärlan som för övrigt ägde ett litet tält och samlade chips i kinderna coolt! Träffade en massa sköningar bla i lgh under trevligt. Anna gjorde det ända rätta där haha. Sen blev det Bogrens/ Harys där vi tappade bort varann hände mest med en kille i hatt och en med kruligt hår namn? nää vet inte vad dom hette!

Söndagen var det mest degande i soffan och kel med Annas turtel Fillin frän är den...

Åkte hemåt trakterna vid eftermiddagssnåret till tonerna av Roxettte=) Hämtade sen min bil och jag tar här med tillbaka att det är en pärla den är mer en rostig skit som kostar nej moneys ushh hela avgassystemet har rostat av så det måste bytas och det kostar mej mer än två skjortor. Fick snålåka till jobbet i dag och Anna panna fick hämta mej.
Är hos det lilla livet nu och ska övernatta här för att sedan ta hennes vrålåk till jobbet i mån
Tack Baby!


Har även varit duktig i dag för jag o Anna o Theo har gått runt munksjön nu så snart bli det nanna!

Sluta smyga på min altan jag får ståpäls.

go natt

skövde.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska bara vänta in Teo. Han är nog långsammare än jag och jag är ju tjej! hmm..

Sen bär det av först till Axamo för att lämna in min pärla till bil för lite makeover=) Sen drar vi ( jag, Anna och Teo) till metropolen Skövde för myskväll och i mån party yeahh..

Har i dag kommit fram till att jag tror att mina föräldrar lät mej vinna på olika spel när jag var liten för jag har svårt att ta en förlust!

Dålig förlorare och dålig humor..  men resten är ju bara positivt tjoho!

ha en trevlig kväll puss



föräldrarhemmet.

Nu sitter jag hos Sofie och tittar på när hon sliter med disken , det känns skönt! Märkte att dom har höjt p-avgiften från tio kr till tolv , det låter kanske lite fattigt av mej att klaga på två kronor men sån är jag snål och sur.. haha

I helgen ska min bil bli hel igen känns skönt då slipper det låta som att jag far runt i en raggarbil =/

Magen börjar bli normal man kan se att det börjar likna korvar! göttt..

Det är kul när ingen fattar..

Nu ska jag snart fara hem till Olsbo (föräldrarhemmet ) för att övernatta där och vara lite barnvakt. Får mat av mammy med ,snälla mammy!

Drömde skitkonstigt i natt alla jag träffade en våldtäcksman och att han berättade att han brukar döda sin offer och hur! läskigt. Tänk om jag ser någon som ser ut som han vad gör jag då??????

sov gott

tystnaden sänker sej!

Ja, nu är det tyst i min lgh förutom gulle Darin som sjunger i mina enorma högtalar( hahah) hans ny a är helt ok och svänga röv till.. Kom precis hem från kussaran dom var lite halv sega i dag. Men då var vi ju tre...

Har inte sovit ensam på väldigt länge nu (skönt) Linn sov här i natt med myspys.. alina var här med i går och degade lite. Ser henne för sällan=( Men det är bara att ändra på..

Min mage vill mej något, skiter fan hela tiden är det någon slags bakterie?? Skulle träffat Vanessa men vi sköt upp det. Sofie ville ej ses med min skitbesvär.. Du sak veta att du lever mer farligt på ditt jobb( dagis) ha!

Nu måste ja ta tag i matlagning för morgondagen. Slipper laga mat till fredag för då ska mamma mus göra det!

Pungen står som tåget och tuttarna är som tåget, snabbt alltså!

sov gott puss

tjoho!

Jaha nu börjar ännu en vecka på året, har sett i almenackan (felstavat?) att det är 53 veckor på dettta året.. mer tid till mej att göra inget på!

Jobbade som en blå i dag, var fruktansvärt stark. ( till skillnad från vissa sömntutor)  Fick till det rejält efter jobbet gött gött=) Tille kom till mej min baby för att umgås med mej på sin lediga dag känner mej hedrad!

Min mage är ur form efter allt smörgåsätande / vanliga tårtor, känner mej som ett utsketet päron. Jag är det päron kan man nog säga! Men i mån blir det spenat så nu börjar det ordna upp sej!

Nu är Anna här med o ska övernatta och nyss ringde min pingla Linn och kommer också hit för att trivas. Nej , ja känner mej inte ensam just nu=)

Nu ska ja sortera tvätt som har luggit alldeles för länge! ushh det kan ge en  huvudvärk=(



Tille baby=)

RSS 2.0