lite skör

det är jag i dag=/men vad hade man väntat sej!

I går var det party för mej =) Vi åt korv med bröd och en jättefin tårta som heidi hade bakat med alla prinsessorna i från disney på=) sen var det bara botten upp=)
Kom ut lite sent men det hör ju till vanligheterna, på vägen dit gjorde jag dagens goda gärning och stoppade ett lite bråk, killen fick gå med mej till en säkrare plats. Han va väldigt tacksam och lite yr=/ stackarn! hoppas han mår bra nu...

dj på olerys kan dra rövvva i grus han vill inte spela e-type?! whhyyy coming up är ju en sån hit=)

kvällen var mycket bra tack alla=)

DAGENS PROBLEM:
o nu har jag fått problem : ja vet att jag inte ska äta vid datorn men jaja ja gjorde det ändå o nu har det kommit ett litet frö under mellanslags knappen så den är helt trög=( kan man ta bort tangenterna??

nu börjar en ny vecka o den sista veckan med matten=) yess börjar se en ljusning=)


så have a najs nu blir det lite bilder=)



haha skönaste bilden=)

ja o lilla ebba så himla söt!!!

snyggaste paret på slottsgatan=)

ja o min tårta=)

hahha snygga



ostkrokar!!!

tjusig!


hon har kommit=)

Igår kväll fick jag det bekräftat Emilia o kennet har fått ett litet flickebarn hallejuleja=) GRATTIS!!! Emilia är numin stora idol eftersom du har inte haft det lätt och man har inte hört några klagomål.. Kärlek till er o den nya bebben=)

annars hände det inte mycket av värde i går.. räknade matte o det gick up and down måste säga mest down=( men men man kommer igen i dag är det nya tag=)

I sen kommer snippan på besök o då ska jag få med han ut i solan eftersom det är så fint väder=)

ha en underbar dag kyss

 



min nya idol=) grattis till dej stumpan =)


min lärare är fortfarande dum..

i dag höll jag på som mest o räknade sen helt plötsligt tog det bara stopp! Fattade ingenting..  då tog jag upp min lur o ringde till min så kallade lärare tror ni att han svarade nääää.. ringde två gånger =(
mejlade han sen o då svarade han direkt..
fick sen svara på en enkät om just distans läsning jag svarade bara dåligt på allt!!!

vädret i dag har inte varit på topp fast det har inte jag heller...

 men jag o mickan var i allafall på stan en snabbis, hittade en kjol eller snarare ett tygstycke ( smurf stackarn nu har jag en till!) sen blev det raka vägen til jobbet...

Där det i dag har diskuteras dåliga magar och var man skulle sätta ett öga om man fick ett till, alla svarade nackan men sen kom samuel på den briljanta iden ( fast den är nu min!) att fingret är det bästa stället!!
Han tänkte på att man kunde gå o hålla armaran så att ett finger stack ut, o jag tänkte i stället på att man kunde se om man har torkat sej ordentligt i krysset ahaha eller i näsan om man har snor eller i halsen...=)

nu ska jag snart sova lite.. ska kolla min matte bara!

OOOHHH vad jag vill ha ett öga på mitt finger nu!!!

sen dör jag typ av nervöst sammanbrott och nyfikenhet hur min kära emilia mår!!! Föder hon, ammmar hon eller orkar hon inte svara...???!!!
hoppas på det andra.. hoppas du mår bra hjärtat.. pusss

måndagen

Det blev ju fint väder sen i går lagom till mitt grillkalas=) Tack gud!

Vi var ute hela tiden mest o tur var väl det annars hade både ja o smurf fått panik!! Vi grillade korv och åt kalddkaka och spelade kubb=) inget allvarligt hände förutom att tobis sprang in i en stolpe o fick största bulan ever ushhh..

fick pengar, choklad, en film och blommor=) tack familjen..

sen blev det bara slapp framför tv efter jag o carina hade gått rockis (duktigt).. Wallander och bonde, men smurf skulle ju jobba vanlig tid så han fick krypa ner själv=(

Snart ska ja bege mej till jobbet och jobba järnet med dan o carola=) Har räknar mitt matte för dagen och har kommit fram till att min lärare är en dålig lärare.. fuck you kristoffer!!!!

ha en trevlig dag o kväll

Emilia tänker på dej  o den där inne hoppas allt går bra.. kyss

 


men nej..

Nu får det ta och sluta regna annars kan det bli problem.. vi ska ju ha grillkalas med min familj klockan tre så nu sitter jag o håller tummarna!!!

hade en mycket bra födelsedag, tack alla som förgyllde den!

ja o smurf firade ju i torsdag, han hade fixat jättemysig kvällsmat och till och med köpt mitt favvogodis... en sån man skulle alla ha!! fick ett par fina svarta converse=)glad..

fredagen var det lite mys kalas med flickorna.. vi åt pastasallad o kladdkaka o tjötade=) fick mycket fina saker!!!

lördagen var full med saker, tille os ofie kom o hämtade mej vid halv elva sen for vi till lustfyllt i habo, drä åt jag mej mer än mätt på deras trevliga buffe!
Sen åkte vi vidare till hem och hobby i hjo, där jag köpte lite krukor och annat jocx...

Sen var det bara hem o vända för sen blev det kax för middag och mys med smurfs familj! fick jättefina solrosor o presentkort av hans familj.. blev lite generd.. dom är så gulliga=)
Var där nästan hela kvällen, sen for vi vidare till huttis o elias och räkande lite matte..

och idag  väntar vi på bra väder för grillning..

herregud..
kyss

torsdag..

I natt klockan tolv smäller det då är jag inte 23 längre ohh no!! hahah kommer inte känns något ju.. tänk om det hade varit så att man verkligen ser skillnad över en natt!!

ska snart i väg o träna sen blir det ica maxi , ska inhandlas för helgen..

i kväll ska smurf fira mej=) gu va spännande..

hade även hörsel test i dag på jobbet, hörde sämre på det högra örat.. så tala i mitt vänstra om det är viktigt=)

ha de bra för det ska jag..

kyss

baka liten kaka..

O det händer väldigt sällan men nu är det dags att vissa upp sina kunskaper=)  den ser fin ut men hur den smakar får vi se på fredag!

Veckan har mest innehållit plugg=( fick reda på mitt prov som jag skrev i fredags , men det var så illa så jag tänker inte säga vad jag fick men lärarens kommentar var: du fick inget bra resultat, så repetera därför dom två kapitlen innan du fortsätter! hmm nää.. fick en nerslag så jag tänkte att jag skulle ge upp, men smurf lockade upp mej till ytan. O sen kom huttis så nu känns det mycke bättre..

kämpa kämpa!!!

längtar till helgen för då blir det så mycket kul och jag fyller år hurra hurra för mej=)

nu ska ja dammsuga sen blir det hästar sen plugg..

kärlek o hat pusss

söndag

har inte tid att skriva nu eftersom matten o annat somär viktigare tar min tid..
Gjorde mitt första riktiga prov i fredags vilket tog typ fyra timmar o smurf fick sitta i sovrummet hela tiden stackarn!!!
Tror det gick sådär får reda på det i veckan...
I torsdags var man ju ledig men det var fullt upp hela dagen, träna rida och plugga sen åkte ja o smurf på besök hos johanna o figge och spanade in deras fina lilla ebba så himla fin och snäll, ville ta med henne hem men jag fick inte det=(

I fredags fick ja jobba vi har inte tid med ledighet men man sak vara gla att man har ett jobb!! sen blev det prov hela eftermiddag ussshhh.. smurf gjorde mej lite gladare för han köpte en tidning och en chocklad kaka med sej hem =) LOve you=)

I går var det oxå jobb hade brahepack o det gick bra men lite segt, men jag ler sen när lönen kommer hhaha..
Åkte hem o vilade lite sen kom soffan o kollade o provsatt våran nya soffa=) Hon var nöjd , det såg jag!
Sen for vi till emilia hon är så rund o go nu , och barnrummet var skitnajs och barnvagnen skön att köra.. så nu får bebis komma!!
Tille var oxå där så det blev mys o skitsnack som vanligt hahha.. O mat!!!

Funderar över att ha en fest snart med tema porr hmm hahah..

i dag har vi varit i olsbo för eli fyllde tonåring( börjar jag bli gamal??) och sen käkade vi hos mammi o pappi=) Sen blev det lite hopp på studsmattan kände mej som en säl!!

Har även varit o kollat på stjärnas grav o den såg fin ut hon fick lite vitsippor!!!


nu är det dags att plugga..

Måste bara säga att är det ok att ta 32 kr för en påse polly??? Nää ja tror inte det!

kyss

helg o min underbara nya soffa

helgen var bara fin var ute med chicksen i lördags , var först hos mickan o satt mest under fläckten hahha=)
Sen blev det olles med blandade gubbasnuttar och ja o min frans =)
Efter det fick någon hemsläp det var sofie som fick mej på köpet hon gillade det lovar jag=)

konstigt att sova utan smurf för sofie är mycke mindre=)

i söndags var jag bara skör och skull äta max men dom kan dra röva i grus för ja fick inte min pommes o ja som hade beställt smältost!!!
då fick vi efter lite tårar gå o hämta en pommes tallrik på pizzerian!!!
ALDRIG MER MAX!!!!!!

nu i dag har våran nya fina helt underbara soffa kommit o den gamla är mos på sortergården mohhaa nöjg ja visst!!

nu blir det plugg=(

kysss

friday baby=)

nu är helgen äntligen här och första veckan av matte är klar bara fyra kvar=/ gjorde mitt första prov i dag , det var två frågor fick ett poäng av två!! bättre än inget=)

i går var det klubb kväll med chicksen hos sofie, vi åt macka och sen en samrrig tårta. Frågan är varför man alltid ska ta en bit till när man redan äör mätt och sen må dåligt över det fy o ushh..

Emilia blir bara större o större men snart är det dags längtar jag med hahha

nu ska ja åka till hästarna en sväng med anna , sen blir det libanes käk och soffan!! blir så trött av att behöva tänka är ju inte van vi det!!!

jag och smurf har även bokat resa till egypten i sommar here we come det blir tårtbuffe och jäsning i solen götttttttt...

Har även fått en underbar present av linsen biljett till pink och takida i sommar.. fuck vilken bra semester ja kommer få=)

i mån ska jag klippa mej så jag inte förfaller helt =/

sov gott och nu ska ja smyga på smurfen som sover i soffan?!

kyss


onsdag

har inte haft tid att sitta här.. i fredags var vi ( ja o sofie o tille) i det underbara ullared!!!Efter mycket om o men kom vi dit eftersom ena vindrutetorkaren la av o sofie fick hänga ut genom fönstret o skrapa eftersom det regnade usshhhh...

HIttade massa dock inget som var direkt upphetsande, mest massa tvål o annan skit!!!
Men nu har jag faktiskt hittat fna gardiner och två prynadskuddar till den nya soffan som ska komma snart längtar massa=)

Helgen var bra fast den gick snabbt, tränade på lördagen ushh och begick en litet misstag där eftersom jag trodde att det var vatten i en spray flaska som hände vid pappersrullen men nej det var medel och jag som bara skulle svalka ansiktet!!! hahha kul i efterhand..
Sen blev det olsbo för att polera bilen och göra i ordningen den för försäljning.. Kvällen tillbringade jag o smurf hos anna o gustav och lilla vega och hunden svea=) tjötade mest o åt gott blev ingen tid för spel men men så går det när man har roligt!!

Söndagen bjöd ju på underbnart väder och dagen började jag o anna med en ridtur =) sen blev det ett evigt ringade hade ju lagt ut pärlan på kvällen så det var en del o kollade men fuck skambud... så vi åkte o möte upp mammi o pappi och co i stadsparken o grillade korv och kollade på getter=)
Sen kom det några trevliga männsikor och köpte min bil så nu är den väck=( =) både skönt och lite tomt..

veckan började med att jag skulle börja med min matte B kurs och det blev mycket hårslitande inna jag o smurf gav upp... fuck men nu har jag fått en lärare hanna på jobbet ska hjälpa mej tack tack!! så nu börjar det arta sej!!

dock har inte tiden funnits för hästarna =( men som tur var är bara matten i maj..

nu ska ja sanrt åka o träna box sak bli spännande, har ju ävben inköpt en tight träningsbralla=)

puss o hej

hej då min fina pärla=)


RSS 2.0