tja!!

Nu har man sovit borta från sina i en natt, dock så känner jag mej utvilad o pigg (sov till elva)!!

Resan hit gick kalas fröutom att det var en pojk som satt o stirrade på oss hela vägen upp haha.. Sofie satte på sej solbrillor så hon inte kände sej så uttittad!! Jag sov mest hela vägen så det var gott.

När vi kom upp så åkte vi direkt till solna för att lämna av våra väskor, sen gick vi o kollade lite i affärerna i Solna Centrum hittade ett par stövlar så fräsiga=) och ett linne..

Sen blev det att handla mat, hem med det och bytta om!!

Sen styrde vi oss till skansen, vi började med aphuset och akvariet ushhh... Aporna är ju såå söta man får ju gå in till lemurerna och dom hade fått bebisar så söta.. Men jag tycker dom är lite otäcka eftersom dom kommer o hoppar vid än... men det kliar i fingrarna för jag vill så gärna klappa...

Sen gick vi o kollade på ormarna, spindlarana, fiskarna och lite annat..

Var lite kul för att under en sten låg det två sköldpaddor o trivdes riktigt ordentligt.. Då var det ett barn som sa : kolla den ena sköldpaddan går på den andra haha Gulligt!!!


Sen vågade vi oss båda på att klappa både orm o spindel=)


Efter det besöket drog vi oss uppåt allsången dock så hade den redan börjat och det var ju fint väder så man kan säga att vi inte fick dom bästa platserna haha.. såg inget men jag hörde bra!!!



det var gårdagen...


I dag blir det att göra staden om vi kommer i väg haha.. Ska även kolla in Fina Lina och säga hej=)


puss





Framme!!




Sover gott=)






Åhhh...





Vi!!





trivsel






Hmmm...




Inte bästa platsen?!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0