Månen

Förkyld o hängig som attan så har varit hemma från jobbet i dag o det blir så i mån med😔 

I dag var kidsen lediga från dagis med så mormor C har varit här o var på A6 en sväng med hade lovat Bonnie 😁

I natt var det blodmåne (?!) S ställde kl på fyra o få vaknade jag med till så Car ute o kollade! Nästa gång månen ör så är det om 33 år oj o då är jag 62 år 😁 undra hur livet ser ut då?! Bor vi här, har vi barnbarn😃 jobbar jag? Den som lever får se👍 

Nu ska ja snart sova😴😷

Turkiet

Hej alla glada!

Vi har varit sen i onsdags kväll o det har varit full rulle😃 

Men vilken resa vi haft👌 o vilket fint ställe farmor o farfar har! Där skulle man själv kunna bo!

Flygresan ner gick bra det var spännande o lyfta o landa! Men resten kunde kvitta om man frågar kidsen😂 
Landade i Turkiet vid tio tiden sen väntade en bilresa på ca en timme tills vi var framme! Var lite nervös med det här att det inte fanns några barnstolar men kunde ändå slappa av!

Kidsen slocknade i bilen o sov sen hela natten o vi tjötade lite o kollade runt innan vi gick o la oss!
Sen vaknade man upp till strålande sol o en glittande pool😍 

Våra dagar innehöll massa bad o lek, lite solning, läsning ( hann en bok!) titta o shopping, äta på resturang, vara vid havet, klappa liten valp, försöka fånga katter o plocka sniglar!

Underbara dagar med fint väder fick se ett riktigt åskväder o där snackar vi blixtrar😁 

Hemfärden var lite jobbig med ett plan som var försenat 2 o en halvtimme o kids som ville springa runt på flygplatsen. Men hem kom vi och som sagt det är alltid skönt att komma hem o speciellt sova i sin egen säng!

O tack kära Lars o Anette att vi fick komma o hänga med er❤️❤️❤️


Nu massa bilder! Vilken natt...

Wille har varit orolig o ledsen i stort sett hela natten😔 natten blir så lång för alla.. Verkade som han hade ont i öronen så ringde till vc o fick en tid nu på morgonen.

Som tur var var det ingen öroninflammation utan det beror på förkylningen känns inte kul inför morgondagens resa men så är det!

Så i dag är vi hemma o myser, ska in till jobbet på möte lite senare o då kommer mormor C o tar hand om min lille ❤️ tack💕💕
Söndag

God dagens! 

I dag är en redig inne dag med fix och mys:) packar inför vår resa som nu närmar sej😃 dock har Wille hosta så han spydde i går så han får vara hemma mån o tisdag! Vill inte riskera något!

Är själv lite hostig, små frusen och seg så blir att vila!

I fredags hade vi besök av Elin,  Johan o Ludde. Träffas typ två gånger om året men lika trevligt varje gång! Åt gott o hade det trevligt! Kvällen avslutades tidigt alla var små sega efter en veckas jobb!

I går var det loppis i kyrkan här i kaxholmen, Jossan o Texas kom med buss o sen lämnades Texas av här hemma så jag o kossan kunde kika lugn o ro👍 hittade inget som jag var ute efter men några böcker fick följa med hem! Hade själv lämnat in kläder och sålde för över 900kr✌🏽️ så himla kul! Så blir o lägga de pengarna på nya ytterkläder till kidsen 😃


I går kväll var det häng med brudarna hämtade mat på Brooklyn burger o satt o snackade o gottade oss! Trevligt👌


Puss hej
Tandvärk

Är det normalt och ha ont i tanden jag lagade för mer än en månad sen?! Har varit vaken i natt pga av den😔😕 tror jag får ringa i dag o kolla läget!

Nu börjar våran resa närma sej😃👍 ska bli så kul men lite orolig är jag allt över oroligheterna som är i Turkiet just nu😁 känns inte helt hundra!

Långa jobbdagar denna veckan i dag blir det ett långpanne pass från 8-20 men så är det! 

I går tog jag min varma jacka o mössa så nu är det höst! 


I går fick Bonnie brev på posten o det var örhängen till hennes hörisar så fint! Gissa om jag har en nöjd tjej här hemma! 


Tatto

I går var det dags igen👍 va och tatuerad mig på underarmen! Blev lite blommor o en hand! Så nöjd👌

Har en till tid i november sen hoppas jag min arm ska vara klar😃

I går på eftermiddagen hängde vi med våra bffs på österängen, lekte o stimmade gjorde de små medans vi stora mest tjötade om det mesta! Var o hämtade mat på liban deli men rycker det har blivit dyrt 😁 de hade höjt priset ännu en gång! 
Jaja men gott var det!

Hade en lugn kväll när vi kommit hem o kidsen somnat, kollade på tv o la mig tidigt!

 Clabbe var här och hängde med S i musikrummet 😃

I dag blir det förmodligen loppis vid pingstkyrkan o sen handla inför veckan! O en redig myskväll med min fina familj❤️❤️❤️
👌👌👌👌


Ont

Usch alla dessa bilder som cirkulerar i media på vad som händer i vår värld, gör så ont att se😢 

Tacksamheten man känner över hur bra vi har det, mat på bordet, tak över huvudet, våra barn får gå i skola o har möjlighet att välja sin framtid. 

O den ilska jag känner när jag ser vad folk skriver om att vi inte ska hjälpa våra med människor som lever o har sett saker som vi bara ser på film😔 usch då blir jag äcklad över hur vissa fungerar. Tänk om det hade varit vi som tvingas fly!!!

Alla kan göra något😃

Blev glad när jag ser detta i dag!Roligt
RSS 2.0