snö?!

Igår torsdag var ja mer på topp än innan=) Fast blev djupt besviken när jag förstod att jag inte skulle få lönen förens i dag! Brukar alltid få den en dag innan, så jag var tvungen att fråga om pengar ville ju färga mitt hår.. tack snöret du är snäll!

Spenderarade min kväll i Taberg hos Tille. Fick även kika in Beccas och Fiddes hus och beccas mage=) mys mys..
Sen ko FRida och det blev hårfärgning för hela slanten. Blondt och brunt , brunt på mej klär ej i räv-looken tro mej ja och typ alla vet! Ser även ut som jag har färgat en del av pannan men vad ska man göra när man typ inte har någon panna?

Hv vann i går med för dom som missade! göttans Anna eller vad säger du.. Dom suger nu ju hahah

Vi somnade framför tv, skulle ju kolla på tv om han fritzel missade bara 50 minuter. Väcktes av tille som ville att vi skulle sova på riktigt! Kändes som jag var på tälthajk öfr det var så förbannat kallt i sovrummet hade luvtröja på mej, icke likt mej!

Vaknade och kollade ut och var nästan tvungen att nypa mej själv i armen.. Fuck snö igen ushh..

Sitter och väntar på Sofia nu vi ska gå och fusksola =) vill bli som ett russin ju! Sen blir det tjejmys hos Tille..

Ha en fin helg och glöm ej släcka lampan i mån

Onsdag

Sitter hos Sofia nu och tittar lite halvt på Efterlyst,  man  mår ju bara dåligt och se allt skit som händer ju!! ushh.. Men något som har glädje i sej är att Hv vann i dag tjohoo, det innebär lite glada miner på jobbet.
Ska också försöka o va lite gladare i mån.. Har haft en downperiod nu och det får räcka med två dagar!

Var ute och gick runt rocksjön med jobbarkompis, han visade mej den gyllene bron haha ..

Nu hände det något märkligt är inte van att skriva på en bärbar tacka vet jag stationär=/ hade vanlig stil nyss o nu är den kursiv??

Efter promenixen åkte jag upp till stallet själv och red en sväng på Rambo! Var skönt och komma ut själv en sväng och så..
Kvällen har tillbringats hos Sofia , simon jobbar så det blir lite tjejtid=) Har ätit våfflor som har gräddats i det nya exlusive våffeljärn obs två samtidigt! Sen har jag fått mat,någon smaskig kyckling och ris i buljong mums..

Nu blev texten stor så nu är det bäst att avsluta innan jag raderar allt!

pussy pussy


tisdag=)

I dag var det snö när man vaknade, jag som trodde våren hade knackat på! Men det skojar alltid med mej=(

Har haft en allmänt depp dag i dag, vet ej varför vågade därför ta ner pallar som jag ej har vågat innan pga rasrisken. Men i dag kändes det som det kvittade om jag fick dom i huvet! Fast det gick bra så då drog jag lite på läpparna=/

Efter jobbet kom Tille hit och vi tjötade och fikade lite, sen tog vi en lång promenad. Tack tille att du följde med till affären fast det var så jobbigt haha..

Mickan tittade precis in och sa bara hej sen skulle hon i väg på hemligt uppdrag=)
Jag ska kolla på kvaltitet tv nu som man brukar säga- Rosing och desperata hemmafruar det är fint!

tack och hej

vinn nu då!

Sitter och kollar på texttv oxh hoppas att hv vinner i dag , det blir lugnast då! Förutom att Anna surar men just på den punkten säger ja bara - vem fan bryr sej???

Det har inte hänt så mycket här i torsdags var jag och Sofie och simmade, fast det blev bara 500meter hade inte riktigt fenorna på då, sen bastade vi och låtasdes att vi va på Hawai underbart fattades bara lite vågljud!
 Sen åkte jag till taberg till Tille och Andreas men han jobbade. Vi åt och mös till tvn, sov sen över där!

Fredagen var ju i kärlekenstecken som vanligt! Emilia kom hit efter jobbet sen gick vi ner till torpa och solade lite , sen köpte vi massa klubbor (Snus klubbor är fina!) Sa hej till Anna och nyfunnen vän m.fl och sen drog vi vidare till Sofie där resten av kvällen tillbringades med det fanastiska spelet ABBA singstar underbart! Men det är inte kul att vara Benny och Björn=(
Vaknade upp hos Sofie , sen kom Sofia och efter en fika ( mycke trevlig banankaka!) gick vi till Högskolan som hade öppet hus och kollade lite och försökte gå en tipspromenad. Men det blev lite godis sen gick vi hem, dröp av svett i den förbannade mördarbacken!

Sen var ja en snabbis hos C+P och käkade och trivdes , hem snabbt och sätta på sej fest blåsan sen var jag , sofia och emilia hos Anna och gustav mycke trevligt!
Träffade en som avgudade min jobbarkompis haha hur man nu kan göra det=) Blev lite smått salong sen kom Simon och hämtade oss OBS pappa Simon! Plockade även upp mickan för det var bäst så!

Söndagen bestod av en tur till föräldrarhemmet med Anna för lite ridning och käk, hann även med att tvätta av pärlan!
Åkte hem och flög uppp till min fina Sofia för att äta tårta eftersom hon fyller i dag! trevligt och träffa hennes päron med..

Kvällen var som vanligt mysig  blev beck och pizza=)

Idag har det varit ridning och nu tvättar ja massa så hejdå
 ja tror chansen rök nu jaha då kommer alla vara mindre glada i mån=(

onsdag

Denna veckan har gått så himla fort, som alla andra! Det säjer väl bara svish sen står jag där med grått hår och hängpattar till marken haha.. Men dagar som denna mår man så himla fint för det har ju varit strålande solsken från det att jag åkte hemifrån -lovley!  Jag blir bara så varm inombords när det börjar bli vår=)

Efter jobbet åkte jag till Heidi och red med Anna ,hästarna var som tickande bomber i dag. Helt crazy mother fucker! Men duktiga som vi är så höll vi oss kvar på ryggarna!!
Efter ridning har jag lagat TVÅ matlådor och det ser så himla gott ut så jag vill äta dom nu!

NU blir det bara lite strosning i lghn o sen bädden..
puss o kram bananskal=)

***

Om du kan låna mej 15 kronor?? haha det är egentligen inte kul, men ja tycker det i allafall haha

Har varit hos Malin hammarhaj och hennes pojkvän plus liten gullhund (harry)  jättetrevligt.. Så kul o tjöta lite i skit det händer för sällan=(

Nu är mickan här och det blir stadig tvkväll med rosing och desperata hemmafruar!!

puss och hej

hungrig..

.. ja va har inget normalt sug.. just nu är jag bara sugen på makaroner och smör?!! Jag vill ha en man som eventullt är kock eller kan laga mat bra så jag slipper! Jag vet en men han är ju dum i huvudet, men man kankse ska överväga det man får i allafall god mat eller??
 ja ja. Har precis varit och fixat kussarna nu.. gick mycke bra för Anna och hennes galning till häst=)
Jobbet gick som de brukade perfekt. Kan inte säga att jag gjorde mest i dag gick mest runt och lalade.  Det är skön stämning på jobbet nu , när hon har slutat. Fast om ett tag kankse jag saknar henne?! Jag kan i allafall säga att jag saknar hennes förråd av tuggummin=)
Hoppas på vinst för hv i dag då blir det glada miner på jobbet i mån plus att jag kanske får följa med någon gång denna säsongen=)

Nu ska jag kolla på dom stora familjerna på tv och tänka på att tre barn nog kan räcka i framtiden=)
 puss

obs jag blir generad när "killar" kliar pung framför mej.. skämms

söndag

Vi fick inte tag i Abba dom hade bara det till playstation 3 vad är det här!! Dåligt tyckte vi och log lite i allafall..

Solade med Sofie o hon ser ut som en neger ja ser ut som vanligt=( Man kan undra vad killen som solade före oss gick i genom eftersom han sprang ut från solariet innan tiden var slut och in på toan?? Fick han akut buk eller vad gäller det??

Sen käkade vi det blev flygande jakob det ända alternativet sofie hade mer var det Indiska korvtricket haha lustigt namn!
Tittade på finalen och hallo vem är hon som vann ? fast det kankse går hem i hyddorna i restan av Europa?!
Sen blev det bara allmänt trams som vanligt när vi blir lite trötta.. Är det du jonas??

Sov hos Sofie i natt med, men fick hastigt lämna henne eftersom hon skulle på bomässan.. nää ja skulle ända åka ju!
Ska nämnligen ut till Olsbo i dag och intaga lite mat, jag hoppas på potatis det var ju så länge sen!

Dom vann vilket var bra nu hoppas vi hårt på måndag med!!

Tack sofie och Anna för en trevlig helg!!

nu ska ja gå vidare i livet puss

det blev ingen otur=)

Jag tror det enbart det sitter i huvudet om man får otur på den 13:de (fredag alltså) för min dag var alldeles perfekt.. Det blev även lite high five på jobbet i dag med =)
Hon hade sin sista dag med i går så fint.. då slipper man tjötet.. Men för att vara generös bjöd jag på en avslutningskaka mycke fin! Den ända oturen jag hade var väl att jag förlorade på biljarden igen men det tillhör ju vanlig dagsordning!

Efter jobbet var jag hemma o powernappade lite innan jag for för att hämta upp Sofie och hennes lovely Faster Bettan för att fara vidare till Sofies Pappy, där kvällen tillbringades=)
Det var mycket fin mat några slags fiskbullar till förrätt och sen en djävulskt god soppa med blandade fiskar i ! mums filibaba..
Sen tog jag och Sofie i promenad hem till henne min pärla fick stå kvar efter litet alkoholintag!! Träffade Maria och Lina på vägen fina flickor det!
Sen sov vi typ bums ..Vaknade vid sju första gången VARFÖR när man är ledig?? Men gick upp vid halv elva i stället då var ju 2 avenyn underbart program.. Men fattade typ nada eftersom jag har missat massa=(

Nu har jag och Anna varit och ridit långt, skönt var det!

I kväll blir det lite solning på mej och Sofie och sen mys hos Sofie med Anna och jag yippii, lite melodifestival och eventuellt lite singstar om vi får tag i ABBA?!

ha de fint och heja hv det lär behövas!!

snö igen?!

Jaha nu snöar det igen det betyder skrapa i morgon med.. o i mån är det kärleksfredag så då är man bara glad för allt, typ att man har en bil att skrapa på=)
Ja blev lite sur vid biljarden i dag men man är ju inte långsint.. eller??

Eftermiddag/kvällen har tillägnats en promenad i jobbigt väder, sen kom Tille gullan och snorade och bad om tjänster i från min soffa! Hon fungerar ej i grupp hahaha..
Har lagat mat och dammat allt fy sjutton säger jag bara det behövdes här var det inga dammråttor utan mer elefanter. Sen var ja bara tvungen att dammsuga med, så nu är det fin fint!
Sen har vi bakat en liten lätt kaka som tvyärr gick sönder lite, men det gör de ju i magen också!

Hv spelar i dag , det återstå att se hur stämmning blir på jobbet i mån.. hmm.. för många hvfanatiker på ett ställe.. jag hejar om dom vinner=)

Nu är det dags att slå sej till ro i det nystädade hemmet- me like=)

Sov gott





Nu finns du tille=)

ännu en dag till historian.

Ja snart är även denna dagen slut.. fast några timmar sak amn nog lyckas slå ihjäl! Har varit en förträfflig dag på jobbet i dag =) lite kyligt på lagret bara men det gäller ju att hålla värmen på alla tänkbara sätt!

high five sa ja te dej!

Nu sitter ja o väntar på Anna panna för vi ska ta oss en sväng till pållarna för att åka lite. Tänkte rensa ut min garderob i afton får se hur det blir med det...

Var hos Alina i går ju, tittade på massa kort från alla hennes resor vill med! Men jag tror jag hoppar bungy jump med gunga såg för otäckt ut bara och kolla på.. ushh
Sen var det A6 med Mickan vilket ledde till nya jeans för hennes del och jag ville i stort sätt ha allt och jag som inte har några pengar fuck fuck..

ha en bra kväll alla ni.. pusss

de börjar släppa..

Ja min förkylning börjar nu ge mej sej ( peppar peppar!)

Lördagen var ett ända ståhej, började lite smått hos Nedgångs Anna sen kom hennes mamma och hämtade oss och alla skidor. Det blev lite förfest på Esters där medelåldern pekade stadigt uppåt.. Har inte känt mej så pigg och ung på länge =) Det blev öl och massa skrik. Sen kom bussen som skulle köra oss till det lilla österrike ( mullsjö) haha. Satt mest och kollade folket och mådde lite illa. Men det släppte så fort vi hade anlänt. När vi kom fram blev det skidåkning i världsklass speciellt Anna som gjorde märkliga konster och åkte på en skida mest hela tiden förutom när hon inte hade liggläge! Var full o glad mest hela tiden. Underbar mat  och skön musik och gamla männsikor det är smaskens..
Sen kom livebandet och rockade loss även ja fick sjunga en trudilut eller snarare skrika=) Satt även på petros axlar en del vilket var otroligt spännande haha..
Var hemma i la stada vid två efter att ha haft problem med blandade mullsjöbor och knivar.. Resan va som ett smäck..
 Sov hos Anna G och Martin kom o var också tuvungen att sova där med. Trodde dom höll på med pinnen i hålet med det var det som tur vad inte...

Söndagen bestod av trötthet, ridning och vem vet kanske lite pinnen i hålet=)

Nu ska jag sluta pladdra och ta på mej promenadskorna för att hälsa på Alina på törpa.. Sen blir desperata och rosing..

Obs ja vet vem som bajsade vid kiosken vid biltema hahha

puss

nu var det dags.

Har precis vaknat till liv efter en lång natt med blandad sömn. Drömde att jag blev stoppad för fortkörning och fick böta sjutusen, det gnager mej fortfarande lite ush!
 Mickan var här i går och vi åt god mat  sen kom Anna R och hennes fina hund svea också, vi skulle kolla på en film som Mickan hade med sej. Anna sa att den var skitkass men Mickan envisades, hon såg väl typ reklamen före innan hon somnade haha så jag och Anna satt mest och tjötade och kollade på gamla bilder=)
 Väckte Mickan vid ett tiden för att be henne förflytta sej till sängen, hon hade inte märkt när Anna hade pyst!

Nu laddar jag för fullt för en lång dag med öl , skidåkning och dans.. here we come. Det svåra i dag är kläd valet.. hmm..

ha en bra dag puss

fredag.

skrev ett lång inlägg i torsdag, men opps jag råkade radera det så då gav jag upp!

Kärleksfredag-gott. Slapp henne i dag på jobbet hon var ledig mums.. dagen på jobbet har beståt av blandade pappaersarbeten, hundjagning, hundar som har bajsat på fel platser och tårta. Nä ja jobbar ej på zoo. haha

Kvällen består med sofia, mat med mickan och allmänt degigt. gott. Anna R kommer förmodlingen hit med mycke trevligt!! puss

Hasse??

Sitter nu hos Anna och funderar på varför Hasse Aro är ut i dag voch vem är han som står i studion i självaste efterlyst, eller som lejon sa golnytt hahha rätt kul..

Mår inte helt hundra i dag heller men nu har jag köpt in ett nässpray så nu kan ja andas i allafall.. Känne

****

I natt blev jag hastigt förkyld jobbigt och nu upptäckte jag till min fasa att jag inte har något nässpray , det som är A och O.

Nu har det äntligen börjat deperata hemmafruar yipppi nu missar jag ju bara Andra avenyn (suck) får kolla på nätet i stället.

I dag har det kommit en försäljare hit för att visa en alldeles fantastisk dammsugare.. Enbart 34000 men jag fick den för 23 tusen fan va gott! Det är var en jättetrevlig tjej tyckte synd om henne att ha ett sånt skitjobb. Undrar var hon får i lön? För varje såld dammsugare fick hon i allafall tre tusen  och de lär ju inte vara så ofta.

Hon var här i två timmar har gett henne numret till massa av min vänner hahaha..  men det blev inget sålt här stackarn!

Nu är de lite tv till sen sängen..

sov gott

 Vinfläcken syns nästan inte nu och mattan är som ny!

lite halv segt

Känner mej inte helt hundra i dag kan det bero på att jag har jobbat i lite drag i dag? Nä ingen kan väl vara så känslig fast jag har väl inget immunförsvar kvar efter helgen=/ 

Filmen Benjamin Buttons (?!) var helt ok fast lite för lång för mina spralliga ben! Men jag kämpade...

Kvällen eller senkvällen tillbringades i godan ro med vän och mumsigt wienerbread=)
Sov skumt i natt, men skönt=)

Idag har jag sysselsatt mej med att laga 8 portioner köttfärssås yiha! Med mycket vitlök kom och kyss mej- not!

Har varit med Anna och hund det mesta av kvällen nu har Anna dragit för att få lite pinne och hunden ligger som ett släp på min matta och smygfiser.. Men då är vi ju två opps..

Nyfen ringde i dag då blir jag alltid glad , saknar dej men det är skönt och höra att du lever o står i !

Nu ska ja sova bara svamlar som vanligt?!

Dagens stora fråga: Byter jag dialekt när jag är lite halvt berusad? det säga så..hmmm







sammanfattning

Och den kommer bli rätt kort..
Fredagen blev mycke festligt kom massa fina folk hitt gamla kändisar och en del nya =) Spillde rödvin på min matta och fick hjälp av min mamma till vän (sofia) att salta loss=) Var på olles sen och svängde på höfterna. Det mesta minns jag inte men då var de väl inget kul.
Han är tillbaka i stan åk dit du hör hemma!

På lördagen kändes det som någon hade trampat på mitt huvud och malt i nån slagas kvarn?! Det ända jag begärde då var en hand på min panna vilket jag fick en liten stund tack tack!
Lghn har sett bättre dagar den såg skräp ut, men lite pantburkar blev det haha

Var hos päronen och tvättade pärlan och hämtade vovven som nu ska trivas med mej i en vecka!
Sen blev det melodifestivalen med ett halv öga med Anna och massa skräp mat härligt!

Dagen i dag har tillbringats hos hästarna och i skogen med hund. I kväll blir det bio med pj hur ska ja kunna sitta stilla i nästan tre timmar..

Puss

RSS 2.0