de börjar släppa..

Ja min förkylning börjar nu ge mej sej ( peppar peppar!)

Lördagen var ett ända ståhej, började lite smått hos Nedgångs Anna sen kom hennes mamma och hämtade oss och alla skidor. Det blev lite förfest på Esters där medelåldern pekade stadigt uppåt.. Har inte känt mej så pigg och ung på länge =) Det blev öl och massa skrik. Sen kom bussen som skulle köra oss till det lilla österrike ( mullsjö) haha. Satt mest och kollade folket och mådde lite illa. Men det släppte så fort vi hade anlänt. När vi kom fram blev det skidåkning i världsklass speciellt Anna som gjorde märkliga konster och åkte på en skida mest hela tiden förutom när hon inte hade liggläge! Var full o glad mest hela tiden. Underbar mat  och skön musik och gamla männsikor det är smaskens..
Sen kom livebandet och rockade loss även ja fick sjunga en trudilut eller snarare skrika=) Satt även på petros axlar en del vilket var otroligt spännande haha..
Var hemma i la stada vid två efter att ha haft problem med blandade mullsjöbor och knivar.. Resan va som ett smäck..
 Sov hos Anna G och Martin kom o var också tuvungen att sova där med. Trodde dom höll på med pinnen i hålet med det var det som tur vad inte...

Söndagen bestod av trötthet, ridning och vem vet kanske lite pinnen i hålet=)

Nu ska jag sluta pladdra och ta på mej promenadskorna för att hälsa på Alina på törpa.. Sen blir desperata och rosing..

Obs ja vet vem som bajsade vid kiosken vid biltema hahha

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0