dagen i korta drag

Nu har vi precis kommit hem från våran skansen tripp=) Det regnade som f-n ett tag men vi var väl förberedda så paraplyerna var framme..

Vi började våran dag med att leta parkering i fucking solna.. var i stort behov av mynt fick tillslut uppsöka en bank för att få ett helt rör med tior.. yeahh.. Det är lite stressande att köra här i storstaden.. min nerver!!!

Sen var det några snorungar som sprang fram till min bil och ville prata eller alternativt råna oss (fördomar?!) ja viftade och sa till dom på skarpen.... kom på efteråt att det hade varit läge att veva ner rutan och sen upp snabbt och klämma hans fingrar , det hade varit en stor seger...varför kommer man på allt i efterhand?? jämt jämt!!!

Skulle sedan parkera men tror f-n att ingen av automaterna tog våra pengar.. eller jo den tog tjugo kronor som vi inte fick tillbaka, fick sedan yrra runt och tillslut den tredje funkade.... suck.

sependerade sen lite pengar på bla en jeans jacka som jag inte vet om jag ska ha kvar.. hmm..beslutsångest..

sen käkade vi lunch och sen drog vi till kvällens höjdpungt (haha) skansen baby=)

Där kollade vi in björnarna plus nyfödda björnar, älgarna och en halv säl som inte ville synas..
Sen blev det allsången, man såg inte mest men bra var det!!
Snälla, snälla caroline ugglas var där och robert (roland) gustavsson och hans band var där. Den mest oväntade  var magnus uggla fin är han.. kung i baren och allt.. fin kväll nu ska vi äta brända mandlar.. sockerchck alabama...

Dagens minus - överförfriskade kärringar bakom oss på allsången som inte kunde höll sina rödtjuts trutar stängda, när det var något som passade.. hänsyn för hela vetet!!!

Dagens plus + Kommande teater I löv you med regi av Pöss!!!!

Nu är det mikel jackson på televisionen...

I mån är det dags för realisationer hoppas vi!!!

puuss och hej rörda grej..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0