Hej

God MOrgon..


Är så himla seg Bonnie var vaken en timme vid halv fem och grejade men somnade om till klockan åtta! Men ja känner mej ändå sliten=/


I går hade jag en fullspäckad dag, Nina o Sofia plus barn var här . Vi började med lunch hos oss och då kom även Mikael (sofias lillebror o min syssling) hit o käkade med oss. Han blev pappa i söndags natt till en liten tjej GRATTIS och hon var så liten o fin!!


Efter detta gick vi till Öppna förskolan, kände oss lite missanpassande när vi kom dit för dom andra höll på att sjunga sånger o så. Men sen kom ledaren som ja tyckte var lite kantig o presenterade sej och sa att hon bara var vikarie puuuhhh.. Hoppas på att den andra är bättre, sen kollade vi runt och sen var det fika.
Det blev ingen gipsning för hon ville att vi skulle göra det med den ordnarie...


I går kväll var jag en snabbis på A6 och sen var det träning med Anna . Kan säga att det känns i dag=) Men då har man väl gjort någon nytta!!


I dag på dagen ska ja o Bonnie till Nina o Jinx o käka sen gå en lång sväng.. Är lite spänd nu för vi ska åka buss dit ahhhh.. får se hur detta går=/


O i kväll blir det pysselkväll hos Emilia men ja åker mest dit för att tjöta lite skit o kolla på Tilles nya bebis Elliot=)


Ha de bra puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0